Julius Pergerstraat 228 Amsterdam

RUIM 3-KAMER APPARTEMENT GELEGEN IN EEN FRAAI APPARTEMENTENCOMPLEX OP IJBURG. Het appartement van 82 m2 bevindt zich op de vijfde verdieping en ligt op loopafstand van het havenkwartier met diverse eet- en drinkgelegenheden.
Op IJburg zijn alle voorzieningen die men nodig heeft zoals winkels, scholen, gezondheidscentra, groenvoorzieningen en diverse (water)sportmogelijkheden. De ligging, met rondom water, strand en parken op loopafstand maken deze woonomgeving compleet.
IJburg is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets of auto. De IJ-tram brengt u in 20 minuten bij Amsterdam Centraal Station.
RECENT IS HET APPARTEMENT VAN BINNEN GEHEEL GESCHILDERD.


Indeling:

Entree, hal, toilet met fontein, een luxe ruime badkamer met ligbad en inloopdouche, aparte berging voor wasmachine en droger, 2 royale slaapkamers en een woonkamer met open keuken.
De keuken is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur waaronder een koelkast, afwasmachine (Siemens), magnetron (Siemens), inbouwkookplaat en een design afzuigkap (Siemens). In de gehele woning ligt een geoliede massief houten vloer (licht van kleur). Het appartement beschikt over een balkon op het zuiden waar je heerlijk met 4 personen kunt zitten.


Bijzonderheden:

Bouwjaar 2007
Erfpacht afgekocht tot 2055
Woonoppervlakte 82 m2
Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren
Service kosten €96,- per maand
Berging in de onderbouw
Parkeerplek te huur voor bewoners, in onderbouw (€65,- per maand)
Stadsverwarming
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 190.000,00
Adres: Julius Pergerstraat 228
1087 KP Amsterdam
Oppervlakte 82 m2
Aantal Kamers: 3