Wiardi Beckmanstraat 53 Amsterdam

Unieke twee-onder-een-kapwoning met 3/4 slaapkamers en een zeer ruime en zonnige tuin rondom van 150m2 aan de Wiardi Beckmanstraat in de wijk Slotermeer (Nieuw-West).
De woning van ca.115m2 grenst aan een groenstrook en is zeer centraal gelegen t.o.v. de ring A10, het Sloterdijkstation en metrostation Burg. de Vlugtlaan. Met de fiets bent u in 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

De woning dient op meerdere punten te worden opgeknapt maar dit biedt volop mogelijkheden de woning naar uw eigen wensen aan te passen. Daarom is deze woning zeer scherp geprijsd!


Indeling:

Begane grond: entree, hal met toilet en fonteintje en ruime bergkast onder de trap, tevens de meterkast. Vanuit de hal komt u in de doorzonwoonkamer met twee openslaande deuren naar het zonnige tuin op het zuidwesten. Tevens biedt de hal toegang tot de keuken. Ook de keuken biedt via een deur toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 2 slaapkamers, voorheen 3, en de badkamer. De grootste slaapkamer, welke eenvoudig weer terug te brengen is naar 2 slaapkamers, is erg ruim en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De tweede ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning grenst aan de badkamer die voorzien is van een bad, een wastafel en een toilet.

Tweede verdieping: deze verdieping beschikt over een ruime, lichte slaap/werkkamer met toegang tot een groot dakterras aan de ene kant en een inpandige loggia aan de andere kant. Tevens bevindt zich op deze verdieping een kleine tweede keuken. Deze ruimte is te veranderen tot een tweede badkamer en/of een wasruimte.

Tuin: in de voor Amsterdamse begrippen riante tuin (rondom de woning) kunt u de gehele dag van de zon genieten en al uw tuinwensen vervullen.
In de tuin bevindt zich bovendien een aangebouwde stenen berging met cv-opstelling.Bijzonderheden:

-Twee-onder-een-kapwoning
-Bouwjaar 1954
-Woonoppervlakte 115m2
-Perceeloppervlakte 206m2
-Ruime zonnige tuin rondom
-Woning grenst aan een groenstrook
-Erfpachtcanon €147,- per jaar (voortdurend tot 30-09-2029)
-Beschermd stadsgezicht (het Van Eesteren Buitenmuseum)
-Per woning meerdere parkeerontheffingen mogelijk
-Keuken op tweede etage kan worden omgebouwd tot een tweede badkamer en/of wasruimte
-Slaapkamer tweede verdieping is door het plaatsen van een muurtje eenvoudig weer terug te brengen naar 2 (slaap)kamers
-Gedeeltelijk dubbelglas.
-Voornemen gemeente Amsterdam tot aanwijzing gemeentelijk monument


Omgeving:

De woning is gelegen aan een groenstrook in het Van Eesterenmuseumgebied (www.vaneesterenmuseum.nl ) midden tussen twee winkelgebieden. Aan de ene kant ligt de Burg. de Vlugtlaan met aan het einde het winkelcentrum Plein ’40-’45 en aan de andere kant het Bos en Lommerplein. In de directe omgeving treft u ook diverse parken waaronder het Eendrachtspark, het Gerbrandypark en de Sloterplas met diverse watersport- en recreatiemogelijkheden.
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 325.000,00
Adres: Wiardi Beckmanstraat 53
1063 TG Amsterdam
Oppervlakte 115 m2
Aantal Kamers: 4