Burgemeester Hogguerstraat 353 Amsterdam

Dit ruime 3-kamer appartement van 77m2 met een zonnig balkon is gelegen op de twaalfde verdieping van een goed onderhouden complex. Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht over de Sloterplas. Op en rond de Sloterplas zijn diverse recreatiemoge­lijkheden zoals een watersportcentrum, diverse sportverenigingen en het Sloterparkbad. Voor al uw dagelijkse benodigdheden gaat u naar winkelcentrum Plein ‘40-‘45. Openbaar vervoer (tram 7, 13 en bus 69) stopt bijna voor de deur, metrohalte (lijnen 50 en 51) zijn vlakbij en met de auto rijdt u binnen tien minuten de ring A10, de A9 of de A5 op.

De woning heeft enig onderhoud nodig maar daardoor heeft u de mogelijkheid om deze geheel naar eigen wens in te richten.

Indeling:

Via de afgesloten centrale entree bereikt u met de lift de tweede verdieping die toegang geeft tot de galerij. Vanuit de entree van de woning komt u in de ruime hal die toegang geeft tot de woonkamer, de keuken, de slaapkamers en de badkamer. De woonkamer is royaal (32m2). De ramen aan beide zijden van de kamer zorgen voor veel lichtinval en bieden een prachtig wijds uitzicht. Via een deur komt u op het achtergelegen zonnige balkon (op het zuidwesten) van liefst 9 meter breed. Het is eenvoudig om de woonkamer te splitsen en zo een 3e slaapkamer te creëren. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De grootste slaapkamer biedt tevens toegang tot het balkon. Via de hal komt u in de badkamer en de keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft een raam waardoor er veel lichtinval is. In de hal vindt u verder een separaat toilet en een opbergkast. In de onderbouw van het appartementen­complex is nog een berging van 6m2.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1965. Oppervlakte 77 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig. Eigen huismeester. Ruim balkon (12m2) op het zuidwesten. Gezonde en professionele VvE met reservefonds voor groot onderhoud. Servicekosten €195,95 per maand. Voorschot stookkosten € 85,– per maand Erfpachtcanon ca. €80,– per jaar (expiratiedatum 31–12–2035) Blokverwarming. Berging van 6 m2 in de onderbouw. Ruimtes eenvoudig aan te passen en daardoor geschikt voor starters, studenten en gezinnen.

Omgeving:

Het appartementen­complex kijkt uit op de Sloterplas en het Sloterpark waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en diverse watersporten beoefenen. Hier vindt u onder andere Strand Sloterplas, de nieuwe hotspot van Nieuw West, maar ook tennispark Sloterplas en zwembad Sloterparkbad, met een binnen- en buitenzwembad, liggen om de hoek. Sportpark Ookmeer bevindt zich op fietsafstand. Hier zijn vele sportfaciliteiten zoals voetbalvereni­gingen, een tennisvereniging, een honkbalvereniging en een manege. Winkelcentrum Plein ’40-’45 ligt op loopafstand. In dit overdekte winkelhart vindt u een groot aanbod van kleine en grote winkels. Er is tevens een dagelijkse markt.

Verbindingen:

Er is een goede verbinding met de snelweg (Ring A10, A5 en A9). Openbaar vervoer is op loopafstand: bus 69 (Schiphol/station Sloterdijk), tramlijn 7 (Amsterdam Oost) en 13 (Amsterdam CS), metro 50 (Amsterdam Zuidoost) en 51 (Centraal Station) en nachtbus 282 (Amsterdam CS).

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 280.000,00
Adres: Burgemeester Hogguerstraat 353
1064 CR Amsterdam
Oppervlakte 77 m2
Aantal Kamers: 3