Postjesweg 437 Amsterdam

Ruim en goed verzorgd 4-kamerappartement van 80m2 op de Postjesweg in stadsdeel Nieuw-West. Het appartement beschikt over een woonkamer, een keuken, 3 slaap/werkkamers, een badkamer, een separaat toilet, een balkon op het zuiden en een berging op de begane grond. Het complex is omringd door winkels waaronder een Albert Heijn.
Het appartement is gelegen tussen het Rembrandtpark en het Sloterpark. De A10 bereikt u binnen enkele minuten en metrostation Postjesweg is op loopafstand. Binnen 10 minuten fietsen bent u in de binnenstad.


Indeling:

Het complex heeft een afgesloten, ruime centrale hal. Via de lift of de open trap komt u op de galerij waaraan het appartement zich bevindt. Via de entree loopt u de ruime hal binnen.
De woonkamer is gelegen aan de achterkant van de woning en heeft veel lichtinval door de grote ramen. In de woonkamer heeft u via 2 openslaande deuren toegang tot een andere ruime kamer. Deze wordt nu gebruikt als slaapkamer maar u kunt hier ook een eet-, woon- of werkkamer van maken. Deze kamer biedt toegang tot het zonnige balkon op het zuiden.
De hal geeft tevens toegang tot de eenvoudige, gesloten keuken. In de keuken is een raam aanwezig waardoor er veel lichtinval is. Vanuit het raam in de keuken heeft u een gezellig uitzicht over de Postjesweg. Naast de keuken is een slaapkamer (9m2) die voorzien is van een inbouwkast. Aan de andere kant van de keuken is de derde slaapkamer (10m2).
De badkamer is te bereiken via de hal en is voorzien van een hoekdouche en een wastafelmeubel.
In bijna het gehele appartement ligt een bruine laminaatvloer.


Bijzonderheden:

Bouwjaar omstreeks 1960 .
Oppervlakte woning is ca 80m2.
Berging van 6m2 op de begane grond.
De centrale entree en galerij zijn kort geleden geschilderd.
Gevels voor en achter zijn recent gereinigd.
Het appartement wordt beheerd door een professionele en gezonde VvE.
De huidige erfpachtcanon is €152,- per jaar (fiscaal aftrekbaar).
De woning is aangesloten op blokverwarming.
De woning is goed geïsoleerd en heeft overal dubbelglas.
De maandelijkse servicekosten bedragen €192,39 (water, opstal en onderhoud) waarvan tijdelijk €37,34 voor voorziening dak.
Voorschot verwarmingskosten bedraagt €58,58.


Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak om dit appartement te bezichtigen!
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 169.000,00
Adres: Postjesweg 437
1062 JV Amsterdam
Oppervlakte 80 m2
Aantal Kamers: 4