Wilhelminastraat 103-III Amsterdam

Een licht en ruim appartement op de bovenste verdieping met een interne trap naar de zolderkamer, welke nu wordt gebruikt als 2de slaapkamer.
Het appartement van ca. 60m2 beschikt over een woonkamer met aan de voorkant een ruime open keuken met Frans balkon en aan de achterkant, waar nu een (open) slaapkamer is gecreëerd, bevindt zich een balkon over de gehele breedte van de woning.
Het appartement is gelegen in de populaire Helmersbuurt in Amsterdam Oud-West en is gelegen op eigen grond.


Indeling:

Via het trappenhuis komt u op de bovenste (woon)verdieping waar het appartement zich bevindt.
De deur biedt rechtstreeks toegang tot de woonkamer, met aan de voorkant de ruime keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, een vriezer een magnetron, een oven, een vaatwasser en een 4 pits gaskookstel. Aan deze kant bevindt zich ook het Frans balkon met 2 openslaande deuren. Aan de achterkant is nu een slaapkamer gecreëerd. Via 2 openslaande deuren komt u op het zonnige balkon van ca 5m2. In het midden van de woonkamer is een trap naar de zolderkamer. De zolderkamer heeft lichtinval door een dakraam (kan open). De badkamer is via een deur in de woonkamer te bereiken. In de badkamer bevindt zich een bad, een wastafel, een toilet en de aansluiting voor de wasmachine.
In bijna het gehele appartement ligt een massief houten vloer.


Bijzonderheden:

Bouwjaar voor 1906
Eigen grond
Oppervlakte woning is ca. 60m2
Appartement is gelegen op de bovenste (woon)verdieping
De maandelijkse servicekosten bedragen €35,-
De gevel is in 2012 gerenoveerd
De dakbedekking is in 2011 vervangen.


Omgeving:

Het appartement is gelegen in een rustige straat in de populaire Helmersbuurt in Amsterdam Oud-West. Op loopafstand zijn diverse winkels, restaurants, cafés en supermarkten te vinden. Gezellige winkelstraten zoals de Jan Pieter Heijestraat, de Overtoom en de Kinkerstraat liggen om de hoek net als het bekendste park van Amsterdam, het Vondelpark.
Het appartement is goed bereikbaar via openbaar vervoer (tramlijnen 1, 7 en 17) en binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 279.500,00
Adres: Wilhelminastraat 103
1054 VZ Amsterdam
Oppervlakte 60 m2
Aantal Kamers: 2