Bos en Lommerweg 115-2 Amsterdam

Een ruim en licht 3-kamer appartement van 60m2 op de tweede verdieping, in de populaire buurt Bos en Lommer, nabij de Willem de Zwijgerlaan.
Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, een keuken, twee (slaap)kamers, een badkamer, een balkon en een berging op de bovenste verdieping.
De buurt is de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral bij jonge mensen. En dit is ook te merken aan de diversiteit aan winkels en horeca in o.a. winkelstraat Bos en Lommerweg, winkelcentrum Bos en Lommerplein, het Erasmuspark en het vlakbij gelegen Westergasterrein.
Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam.


Indeling:

Via de trap komt u op de tweede verdieping.
De hal in het midden van het appartement biedt toegang tot de ruime woonkamer aan de voorkant. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De hal biedt tevens toegang tot de keuken met een deur naar het balkon op het oosten. Ook zijn de slaapkamers via de hal bereikbaar. Beide slaapkamers hebben openslaande deuren naar het balkon. In de hal bevindt zich verder de toegang tot de badkamer met toilet en de meterkast. In de hal en de woonkamer ligt een houten vloer.

Op de bovenste etage heeft u de beschikking over een berging van 8m2.


Bijzonderheden:

Oppervlakte woning is 60m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
Erfpachtcanon is €746,26 per jaar (fiscaal aftrekbaar)
Recent taxatierapport aanwezig
Een berging (8m2) op de bovenste etage
Gedeeltelijk dubbelglas
Servicekosten €125,- per maand
Diverse winkels en tram- en bushaltes zijn op loopafstand


Omgeving:

De locatie van het appartement is ideaal. Het appartement ligt op loopafstand van diverse kleine en grote winkels, waaronder een Albert Heijn. Dirk van de Broek en het Bos en Lommerplein met de dagelijkse markt, bevinden zich een paar minuten verder. Daarnaast zijn er diverse restaurantjes, een bibliotheek en andere leuke winkeltjes zoals Bagels & Beans, Estafette, Brood en de Nieuwe Boekhandel.
Het Erasmuspark en het Westergasterrein liggen om de hoek. Binnen een paar minuten fietsen bent u in de Jordaan of op de Haarlemmerdijk.


Verbindingen:

Met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring A10.
Openbaar vervoer is op loopafstand; tramlijnen 12, 14 en buslijnen 21 en 247 stoppen vlakbij. Het Sloterdijkstation is op de fiets prima bereikbaar.


Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak om deze woning te bezichtigen!
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 225.000,00
Adres: Bos en Lommerweg 115
1055 DR Amsterdam
Oppervlakte 60 m2
Aantal Kamers: 3