Postjesweg 525 Amsterdam

Ruim en goed verzorgd 3-kamerappartement van bijna 70m2 op de bovenste verdieping, met vrij uitzicht. Het appartement beschikt over een woonkamer, een keuken, 2 slaap/werkkamers, een badkamer, een separaat toilet, een balkon op het westen en een berging op de begane grond. Rondom het complex bevinden zich meerdere winkels waaronder een Albert Heijn.
Het appartement is gelegen aan de Postjesweg in stadsdeel Nieuw-West, tussen het Rembrandtpark en het Sloterpark. De A10 bereikt u binnen enkele minuten en metrostation Postjesweg is op loopafstand. Binnen 10 minuten fietsen bent u in de binnenstad.


Indeling:

Via de lift of de open trap in de centrale hal van het complex komt u op de galerij waaraan het appartement zich bevindt. Via de entree loopt u de ruime hal van het appartement binnen.
De woonkamer is gelegen aan de achterkant van de woning en heeft veel lichtinval door de grote ramen. In de woonkamer heeft u via een deur toegang tot een andere ruime kamer. Deze wordt nu gebruikt als slaapkamer maar u kunt hier ook een eet-, woon- of werkkamer van maken. Deze kamer biedt toegang tot het zonnige balkon op het westen met vrij uitzicht.
De hal geeft tevens toegang tot de gesloten maar lichte keuken. Vanuit het raam in de keuken heeft u een gezellig uitzicht over de Postjesweg. Naast de keuken bevindt zich een tweede slaapkamer (10m2).
De badkamer is te bereiken via de hal en is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine.
In het souterrain heeft u de beschikking over een afgesloten berging van 7m2.

Bijzonderheden:

Bouwjaar omstreeks 1960 .
Oppervlakte woning is 69m2 (NEN 2580 rapport aanwezig)
In 2009 zijn elektra en leidingen vernieuwd.
Berging van 7m2 op de begane grond.
Het appartement wordt beheerd door een professionele en gezonde VvE.
De huidige erfpachtcanon is €140,- per jaar (fiscaal aftrekbaar).
De woning is aangesloten op blokverwarming.
De woning is goed geïsoleerd en heeft overal dubbelglas.
De maandelijkse servicekosten bedragen €224,05 (water, opstal, voorschot verwarming en onderhoud)


Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak om dit appartement te bezichtigen!
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 175.000,00
Adres: Postjesweg 525
1062 JW Amsterdam
Oppervlakte 69 m2
Aantal Kamers: 3