Carolina MacGillavrylaan, Amsterdam

Zin in een woonavontuur? Nog 1 appartement (woon-/werkruimte) beschikbaar inclusief overdekte parkeerplek. CPO Science Park gaat bouwen aan de Carolina MacGillavrylaan Amsterdam – Oost en zoekt nog 1 nieuw lid (totaal 16 leden).
De kavel van CPO SciencePark bevindt zich in de bocht van de Carolina MacGillavrylaan tussen de KEA woontoren aan de westzijde en de SAMOS woontoren aan de oostzijde. De noordzijde biedt uitzicht over de Ringvaart richting de Indische buurt en het Flevopark.

Appartementen
Het appartementengebouw bestaat uit 16 appartementen, waarvan drie woon-/werkruimten. Alle woonappartementen in de toren, op de 1e en de 2e verdieping, en 2 woon-/werk appartementen zijn in optie genomen.

Per heden is er nog 1 appartementen (woon-/werkruimte) beschikbaar. Op de begane grond de werkruimte en op de 1e verdieping de woonruimte. Er is een mogelijkheid om deze ruimtes via een trap met elkaar te verbinden.
Het gaat om nummer:
W 3, 119/40 m2 woon-/werkruimte

Gemeenschappelijke ruimtes
Waar mogelijk wordt gedeeld met elkaar. Er komt een mooie gemeenschappelijke ruimte op straatniveau. Eén van de opties is een gemeenschappelijke logeerruimte. Een andere mogelijkheid is een tentoonstellingsruimte of een vergaderruimte voor allerlei maatschappelijke initiatieven. En er komt ook een grote gemeenschappelijke daktuin. Een werkgroep denkt na over de verdere invulling. Zin om mee te denken?

Duurzaam
De bewoners streven naar een energiezuinig gebouw. Dit doen ze onder andere door goed te isoleren, door zelf energie op te wekken en door bewust materiaalgebruik. De groenste en slimste toekomstige bewoners denken hier nu over na. Ook iets voor jou?

Voor wie bedoeld?
De toekomstige bewoners kiezen bewust voor CPO en de waarden van dit project . De ontwikkeling van het appartementencomplex vraagt actief meedenken en -doen. Een CPO-project geeft je de ruimte een geheel eigen invulling te geven aan je woning, binnen het collectieve casco. De toekomstige bewoners vervullen, samen met een groep specialisten, de rol van `projectontwikkelaar’ waardoor er gebouwd kan worden tegen scherpe kosten.
De bewoners streven naar een goede balans in samenlevingsvorm, geslacht, gezindte en leeftijd.

Wat wordt geboden?
Het pand biedt woonruimtes en woon-werkruimtes. Deze ruimtes zijn ca. 160 m2 (inclusief werkruimte). Er wordt uitgegaan van een casco m2-prijs van 3200 euro. Dat is inclusief parkeerplaats, gezamenlijke ruimte en daktuin, afkoop 50 jaar erfpacht en de btw van de grond.

Wat is CPO?
CPO is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en dat betekent:
• Samen, zelf de baas zijn
• Woningen bouwen tegen kostprijs
• Een buurt opbouwen, nog voor de eerste steen gelegd is
• Geen standaardwoning, maar een woning op maat

Bij CPO zijn de toekomstige bewoners zelf ontwikkelaar. Gedurende het gehele ontwikkel- en bouwtraject nemen de toekomstige bewoners, georganiseerd in een vereniging, de belangrijke beslissingen zoals het kiezen van een architect en aannemer. Door direct samen te werken met deze professionele partijen in het bouwproces ontstaan er betaalbare woningen, die aan ieders specifieke eisen en wensen voldoen. Bovendien krijg je al hart voor de buurt nog voordat de eerste steen gelegd is. Hierdoor ontstaat een buurt met een bijzonder prettige woonsfeer.

Wie zijn nu de toekomstige bewoners?
Ze zijn begonnen als een groep buurtgenoten uit Watergraafsmeer. Inmiddels komt de groep bewoners uit alle windstreken (van Amsterdam). Ze ontwikkelen samen met Atelier van Wengerden een woonblok (nieuwbouw) voor zestien huishoudens op basis van CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap). Het pand zal begin 2018 opgeleverd worden.
Op dit moment zitten ze in de fase van `voorlopig ontwerp’.


Meer informatie is te vinden op cposciencepark.nl of bel met de makelaar.
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 500.000,00
Adres: Carolina MacGillavrylaan 217
1098 XA Amsterdam
Oppervlakte 155 m2
Aantal Kamers: 3