Savelsbos 55 Hoofddorp

Deze leuke hoekwoning van 91m2 in de kindvriendelijke wijk Overbos heeft een lichte woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, 1 grote zolderkamer, een ruime voortuin en een zonnige tuin met houten schuur en achterom. De ligging is gunstig; de wijk Overbos biedt alle gewenste voorzieningen zoals diverse scholen, een modern winkelcentrum en sportverenigingen. Binnen 5 minuten fietst u naar de Toolenburgerplas met meerdere leuke strandjes en twee restaurants. Op de hoek van de straat stapt u op de bus die u binnen 10 minuten naar het centrum en station van Hoofddorp brengt. Met de auto rijdt u zo de uitvalswegen richting Schiphol, Amsterdam en Haarlem op.

De woning heeft enig onderhoud nodig maar biedt daardoor de mogelijkheid om deze geheel naar eigen wens in te richten. Een uitbouw van de woonkamer behoort ook tot de mogelijkheden.

Indeling:

Begane grond: via de entree komt u in de hal van de woning. Hier vindt u de meterkast en een berging. De hal biedt toegang tot de ruime woonkamer met veel lichtinval en een open keuken aan de voorzijde van de woning. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op de zonnige tuin die u bereikt via een deur. De tuin met achterom is op het zuidwesten zodat u bijna de gehele dag van de zon kunt genieten. De woning heeft bovendien een ruime voortuin. Via de woonkamer komt u in een kleine hal met het toilet en de vaste trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping: via de trap komt u op de 1ste verdieping. Op deze verdieping vindt u 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers aan de achterzijde zijn met elkaar verbonden middels een doorloop. Twee slaapkamers hebben een inbouwkast.

2e verdieping: via de vaste trap bereikt u de zolderkamer. Door de dakkapel aan de achterzijde heeft u hier een grote lichte ruimte die uitstekend geschikt is als 4e slaapkamer maar ook als hobby-of werkruimte. U vindt hier ook de aansluiting voor de wasmachine en een berging waar de cv-ketel geplaatst is.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1987 Eengezin­swoning in een kindvriendelijke wijk Woonoppervlakte 91m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig) Ruime zonnige tuin met achterom en berging (7m2) Voorzien van dubbel glas Uitbouw aan achterkant mogelijk Gratis parkeren Projectnotaris is van Meerwijk Netwerk Notarissen te Made

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Nice family house on a corner in a child-friendly neighborhood offering a living room with open kitchen, four bedrooms, a bathroom and a garden in the front and a sunny backyard with barn and back entrance. Situated in a quiet street in the Overbos area with quick access to motorways and good connection with public transport to Schiphol or Amsterdam center. In the neighborhood, many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day care. By bike the Toolenburgplas with two beaches and two restaurants is at 5 minutes distance.

The house needs renovation which makes it possible to adapt it to your own wishes. An extension of the living room is also an option.

Characteristics:

• Built 1992 • Family house in child-friendly neighborhood • Living space 91m2 (nen2580 measurement report available) • Front yard and back yard with barn • Double glass • Possibility to expand the living room • Free parking in front of the house • Project notary is Van Meerwijk Netwerk Notarissen in Made

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 369.000,00
Adres: Savelsbos 55
2134 EP Hoofddorp
Oppervlakte 91 m2
Aantal Kamers: 5