Sam van Houtenstraat 271 A

Dit 4-kamerappartement met 2 balkons bevindt zich op de eerste verdieping van het in 2009 gerenoveerde appartementencomplex Dudokhaken in de Westelijke Tuinsteden van Amsterdam. Het appartement van 65m2 is netjes afgewerkt en beschikt over een woonkamer met een eetkamer (en-suite), een aparte keuken, 2 slaapkamers, 2 balkons op het zuiden en een eigen berging op de begane grond. De kamer en-suite wordt nu als 3de slaapkamer gebruikt.

De woning is gelegen op loopafstand van diverse winkels. Sportpark de Eendracht en sportpark Ookmeer met vele sportverenigingen zijn met de fiets goed bereikbaar. Met de auto rijdt u binnen enkele minuten de ring A10 of A5 op en met de tram (lijn 13) bent u in 30 minuten in het centrum van Amsterdam.
De erfpachtcanon is afgekocht tot 16 september 2059.


Indeling:

Via het trappenhuis komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, de kamer en-suite, de keuken, de badkamer en het separaat toilet.
De woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartijen en biedt toegang tot een van de balkons. In de woonkamer bevindt zich een inbouwkast. Via 2 openslaande deuren komt u in de kamer en-suite. Deze wordt thans als slaapkamer gebruikt maar deze ruimte is ook zeer geschikt als extra woon- of werkruimte. Ook hier bevindt zich een inbouwkast. Vanuit de woonkamer komt u in een tweede hal die toegang geeft tot de 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een deur naar het balkon. In de hal vindt u nog een inbouwkast en een berging met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasmachine, een inductiekookplaat, een grote oven en een koelvriescombinatie. Een deur geeft toegang tot het tweede balkon. De badkamer heeft een wastafel en een inloopdouche. In de gehele woning ligt een laminaat vloer.


Bijzonderheden:

Oppervlakte woning 65m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
Erfpachtcanon afgekocht tot 16 september 2059
2 balkons (zuiden)
Geheel voorzien van dubbelglas
Berging op de begane grond
Servicekosten €108,30 per maand
Appartementencomplex beheerd door een professionele en gezonde V.v.E.
Winkels, overige dagelijkse voorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand


Omgeving:

De woning ligt in een kindvriendelijke wijk met rondom veel groen. Op loopafstand zijn meerdere basisscholen, een gezondheidscentrum, een openbare bibliotheek, een kinderopvang en het winkelcentrum Lambertus Zijlplein. Hier kunt u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht bij supermarkten Albert Heijn en Vomar maar ook zijn er diverse speciaalzaken zoals een drogisterij, een bakker, een vishandel en een fietsenwinkel. De tram (lijn 13) brengt u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam. Aan de achterkant ligt een groenstrookje waar kinderen kunnen spelen maar ook rondom is veel groen te vinden.

De woningen van het Dudokhakencomplex, gebouwd laat jaren vijftig als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden, zijn vernoemd naar de architect Willem Dudok en de haakvormige verkaveling waarin de woningen zijn ontworpen. Door woningcorporatie Stadgenoot is gekozen voor renovatie in plaats van sloop in deze naoorlogse uitbreidingswijken. Ook de directe omgeving is onder handen genomen. De bomen in de binnenhoven, maar ook de basisprincipes ‘licht, lucht en ruimte’ van de architecten uit de jaren vijftig, zijn voor kunstenaar Andre Pielage inspiratie geweest. Het project heeft de Geurt Brinkgreve Bokaal 2010 gekregen. Dit is een prijs voor het beste initiatief op het gebied van herontwikkeling of renovatie van de bestaande bebouwing van Amsterdam.


Verbindingen:

Tram 13, stadsbus 21 en nachtbus 752 zorgen voor een goede verbinding met het centrum van Amsterdam en de bussen 61 en 69 met Schiphol en Slotermeer.
Met de auto rijdt u binnen 10 minuten de Ringweg A10 en de A5 op. Via de Haarlemmerweg bent u snel op de A9.


Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 215.000,00
Adres: Sam van Houtenstraat 271
1067 JK Amsterdam
Oppervlakte 65 m2
Aantal Kamers: 4