van Bossestraat 32-1 Amsterdam

Sfeervol en praktisch ingedeeld 2-kamerappartement van 35m2 op de eerste verdieping in een mooie en rustige straat in de Staatsliedenbuurt. Het appartement is goed onderhouden en heeft een gezellig balkon op het westen met veel privacy.
Het Westerpark en de Jordaan liggen om de hoek en binnen een paar minuten fietsen bent u in het centrum van Amsterdam


Indeling:

Via de gemeenschappelijk trap komt u op de eerste verdieping waar het appartement zich bevindt. Via de deur betreedt u de woonkamer met open keuken. De woonkamer kijkt uit op het knusse balkon aan de achterkant van de woning. De ramen en een openslaande deur zorgen voor veel lichtinval en sfeer. Het balkon ligt op het Westen en biedt voldoende privacy. De slaapkamer aan de voorkant heeft voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kijkt uit op een zijstraat wat zorgt voor extra lichtinval. De keuken biedt toegang tot de ruime badkamer met douche en toilet en een berging met aansluiting voor een wasmachine. In bijna de gehele woning ligt een massief houten vloer.


Bijzonderheden:

Erfpacht afgekocht tot 1 oktober 2056
Oppervlakte woning is 35m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
Servicekosten €81,- per maand
Gezonde en professionele VvE
Geheel voorzien van dubbelglas
Gemeentelijk monument


Verbindingen:

Met de fiets bent u binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam en met de auto rijdt u zo uitvalsweg Haarlemmerweg op en bent u in 5 minuten op de ring A10.
Openbaar vervoer is op loopafstand; tram 10 en bus 21 en 753 stoppen vlakbij.


Omgeving:
De woning ligt in de Staatsliedenbuurt op loopafstand van het bruisende Westerpark waar in en rondom de Westergasfabriek geregeld kleinschalige festivals georganiseerd worden. Op de fiets bent u binnen enkele minuten in de Jordaan.
Maar ook in de buurt vindt u vele gezellige cafés en restaurants. Voor uw dagelijkse boodschappen bij de supermarkt en speciaalzaken loopt u naar de Frederik Hendrikstraat.
Via uitvalsweg Haarlemmerweg rijdt u met de auto zo de stad uit. In deze wijk kunt u een parkeervergunning zonder wachtlijst aanvragen (bron: www.amsterdam.nl).

Geïnteresseerd ? Maak dan een afspraak om deze woning te bezichtigen!

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 225.000,00
Adres: Van Bossestraat 32
1051 JZ Amsterdam
Oppervlakte 35 m2
Aantal Kamers: 2