Haarlemmer Houttuinen 29 C Amsterdam

**english version below**

Hartje centrum wonen in dit moderne, instapklare 3-kamer appartement van 73m2, op de tweede verdieping. De woning is gelegen aan de rand van de Jordaan in een rustige, sfeervolle straat. De bruisende Haarlemmerdijk ligt om de hoek en het Centraal Station is op loopafstand.
Het appartement is de afgelopen jaren bijna geheel gerenoveerd. Onder andere is er een nieuwe luxe keuken geplaatst, is de badkamer met inloopdouche vernieuwd, ligt er een nieuwe laminaat vloer en zijn de muren en plafonds gestuct en geverfd.
Dus u hoeft alleen uw spullen te pakken en u kunt direct dit prachtige appartement betrekken.


Indeling:

Via de gemeenschappelijk trap komt u op de tweede verdieping waar het appartement zich bevindt.
De hal in het midden van het appartement biedt toegang tot de ruime woonkamer aan de voorkant. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Via de woonkamer komt u in de keuken met eetgedeelte. Via een schuifpui komt u op het gezellige balkon. De keuken is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur waaronder een oven, een inductie kookplaat, een vaatwasmachine en een losstaande koelvriescombinatie. Ook de ruime slaapkamer aan de voorzijde is via de woonkamer bereikbaar. Een tweede ruime slaapkamer met inloopkast bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is via de hal bereikbaar. De hal biedt tevens toegang tot een separaat toilet en de moderne badkamer met een inloopdouche, een wastafel en aansluiting voor de wasmachine.
In bijna de gehele woning ligt een parketvloer. De woning beschikt bovendien over een berging in de onderbouw.Bijzonderheden:

Bouwjaar 1988
Erfpachtcanon afgekocht tot 1 januari 2040
Woning in 2014 van binnen bijna geheel gerenoveerd
Nieuwe cv-ketel
Berging van 4m2 in de onderbouw
Oppervlakte woning is 73m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
Servicekosten €176,88 per maand
Gezonde en professionele VvE
Alle winkels en openbaar vervoer op loopafstand


Omgeving:

De locatie van het appartement is ideaal gelegen aan de rand van de Jordaan op loopafstand van het centrum en het Centraal Station.


**English version**

Luxury 3-room apartment in the historical center of Amsterdam, near Central Station.
This appartement (73sqm) is on the second floor of a quiet, peacefull street on the outskirts of the popular historical city center district, the Jordaan, and at walking distance of the Central Station.
The apartment has currently been nearly completely renovated such as a new luxury kitchen, a new bathroom with walk-in shower, a new floor and all walls and ceilings were plastered and painted.
So, all you have to do is pack your things and move into this lovely apartment.


Discription:

You enter the apartment via the common stairs to the second floor. The entrance hall of the apartment leads you to the living room, at street side. The living has high windows (double glass) providing lots of light and connected to the kitchen with dining area. When opening the sliding door in the kitchen you enter the lovely balcony with a typical Amsterdam view. The kitchen offers an oven, an induction cooking plate, a dishwasher and a refrigerator.
The living room has a door to the large bedroom at the frontside. A second bedroom with walk-in closet is found at the other side of the apartment with a door to the hall. In the hall one also finds the entrance of a (separate) toilet and the modern bathroom with walk-in shower, a sink and plumbing for a washing machine. There is a new parquet floor in nearly the whole apartment. An additional storage is found on ground floor.Specifics:

Build in 1988
Ground lease untill January 1st., 2040
Apartment nearly completely renovated inside in 2014
New central heating system
Additional storage (4sqm) on ground floor
Living surface 73sqm (Measurement report NEN2580 composed)
Monthly servicecosts €176,88
Financially healthy and professional society of owners
All shops and public transport at walking distance


Interested? Please contact me to view this apartment!
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 450.000,00
Adres: Haarlemmer Houttuinen 29
1013 GL Amsterdam
Oppervlakte 73 m2
Aantal Kamers: 3