Osdorperweg 101 Amsterdam

In het pittoreske Oud Sloten vindt u deze eengezinswoning van 89m2 met een ruime, zonnige tuin. De woning heeft op de begane grond een lichte woonkamer, een woonkeuken en een bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn 3 (slaap)kamers en een badkamer.

De woning ligt in het geliefde dorp Oud Sloten wat nog een echt dorpsgevoel kent. Natuurgebied “de Vrije Geer” ligt op steenworpafstand. Met de auto rijdt u binnen enkele minuten de A4, A9 en A10 op. De tramhalte van lijn 2 ligt om de hoek en bus 145 stopt bijna voor de deur.


Indeling:

Begane grond: via de entree komt u in de hal waar ook de meterkast zich bevindt. De hal biedt toegang tot de ruime, lichte woonkamer. In de woonkamer vindt u tevens een berging onder de trap. Vanuit de woonkamer komt u in de woonkeuken met eenvoudige keuken en in een tweede hal met separaat toilet en de trap naar de eerste verdieping. Deze hal biedt tevens toegang tot de bijkeuken. Deze bijkeuken is eenvoudig bij de woonkeuken te betrekken of u kunt hier een wasruimte creëren. Zowel de woonkeuken als de bijkeuken heeft een deur naar de achtertuin.

1e verdieping: via de trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 (slaap)kamers en de badkamer. De kleinste kamer wordt nu gebruikt als waskamer en hier vindt u een aansluiting voor de wasmachine. De badkamer heeft een toilet, een douche en een wastafel. De hal heeft bovendien een bergkast waarin de cv-ketel is geplaatst.

Tuin: de tuin is ruim 8 meter diep. Door de ligging op het westen kunt u ‘s middags en in de avond genieten van de zon. In de tuin staat een schuur van 2,4 m2 en er is een achterom. De woning heeft ook een voortuin. Aan de voorkant vindt u bovendien een grasveldje waar kinderen heerlijk kunnen spelen.


Bijzonderheden:

Eengezinswoning van 89m2 (NEN 2580 rapport aanwezig)
Ruime achtertuin op het westen met berging en achterom
Dakbedekking vernieuwd in 2016
Gratis parkeren in de straat
Bouwjaar ca. 1982
Erfpachtcanon afgekocht tot 1 juli 2031


Omgeving:

De woning ligt in een van de meest geliefde “dorpjes” van Amsterdam, Oud Sloten.
Het dorpje heeft nog een idyllisch dorpsplein met een werkende waterpomp. In Oud Sloten vindt u enkele horecagelegenheden maar ook zijn hier de Speeltuin van Sloten, de molen van Sloten, het Kuiperijmuseum, Kaasboerderij Sloten en de binnenkort te openen bierbrouwerij De 7 Deugden. En natuurlijk niet te vergeten het kleinste politiebureau van Nederland. Binnen 10 minuten fietst u vanaf de woning naar recreatiegebied De Oeverlanden aan het Nieuwe Meer waar u heerlijk kunt recreëren. Er zijn diverse sportparken en verenigingen in de directe omgeving alsook meerdere basisscholen. Voor de dagelijkse boodschappen gaat u naar het nabijgelegen Badhoevedorp, het Belgiëplein in Nieuw Sloten of de Dukaat in de Aker.


Verbindingen:

De woning ligt zeer centraal ten opzichte van Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Er is een goede verbinding met de snelweg (Ring A10, A4, A5 en A9).
Openbaar vervoer is op loopafstand: tram 2 naar Station Lelylaan en Amsterdam centraal en bus 145 naar Hoofddorp en Station Lelylaan. ’s Nachts brengt bus 758 u vanuit de binnenstad weer naar huis.


Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 325.000,00
Adres: Osdorperweg 101
1066 EK Amsterdam
Oppervlakte 89 m2
Aantal Kamers: 5