Zuidstraat 74 Den Helder

Compleet gerenoveerd bovenhuis van ca. 110 m2 op één van de mooiste plekken van Den Helder!

Voor wie van de aantrekkelijke combinatie houdt van een nautische omgeving met een ligging nabij de binnenstad van Den Helder is dit dé plek om te wonen. De woning betreft een compleet gerenoveerd bovenhuis verdeeld over twee etages met een oppervlakte van ca. 110 m2, verdeeld over drie kamers. Aan de voorzijde ligt de woning aan de Zuidstraat met uitzicht op het ‘Boerenverdriet’, de buitenhaven van Den Helder en de Waddenzee. Aan de achterzijde is er vanuit de woning zicht op de Keizersgracht.

Vanaf de Zuidstraat heeft de woning een eigen royale entree met granito-vloer en trap naar de eerste etage. Hier is aan de voorzijde de woonkamer met half-open keuken. De nieuwe keuken is luxe uitgevoerd en van inbouwapparatuur voorzien: koelkast met vriesvak, 4-pits gaskookplaat, inbouwoven, onderbouw afzuigkap, vaatwasser, spoelbak met designkraan. Over de volle lengte heeft de keuken bovenkasten voorzien van inbouwverlichting.

Vanuit de woonkamer raak je nooit uitgekeken met het uitzicht over het ‘Boerenverdriet’ en de Flaneerkade waar regelmatig historische schepen aanleggen. Tevens is er zicht op de buitenhaven en Willemsoord, de voormalige en historische scheepswerf van de Marine wat nu hét uitgaansgebied van Den Helder is.

Aan de achterzijde van de woning is het toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, handdoekradiator en douche. Ventilatie is goed geregeld door de aanwezigheid van mechanische ventilatie.

De eerste slaapkamer is een royale kamer met uitzicht op de Keizersgracht. Vanuit de woonkamer is er met een open trap toegang tot de tweede etage, waar je verrast wordt door de ruime tweede slaapkamer met veel daglicht door de brede dakkapellen aan vóór- en achtergevel en adembenemende uitzicht over het ‘Boerenverdriet’, de buitenhaven en de Waddenzee!

De woning is compleet gerenoveerd en voorzien van volledige isolatie waardoor de woning een A-label heeft. De woning heeft een HR c.v.-ketel met vloerverwarming op de eerste etage en radiatoren op de tweede etage. Tevens wordt de woning gestoffeerd opgeleverd, voorzien van een neutrale laminaatvloer en gordijnen. Tot slot zijn alle wanden en plafonds strak gestuct en geverfd. Je hoeft dus alleen maar je meubels neer te zetten en je kunt wonen! De woning heeft voor alle nuts-aansluitingen (gas, water, elektra, telekom) eigen meters, die huurder op eigen naam dient te zetten.

Enkele kerngegevens: • oppervlakte ca. 110 m2 • eigen entree op de begane grond • twee woonlagen • compleet gerenoveerd • A-label • kale huurprijs €1.300,– per maand • servicekosten €10,– per maand (onderhoudscontract c.v.-ketel) • aansluitingen gas, elektra, water en telecom voor rekening huurder • huurovereenkomst van twee jaar • vermoedelijk beschikbaar omstreeks 15–09–2023 • op loopafstand van binnenstad en station.

Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door FrisoXpert en makelaarFRANK echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding. Eventuele overeenstemming vindt slechts plaats na expliciete én schriftelijke goedkeuring door verhuurder. Een toetsing van de financiële gegoedheid en integriteit van de huurder in het kader van de WWFT maakt onderdeel uit van het selectieproces.

Voor informatie over bovenstaande woning kunt u bellen met Friso van der Meulen, 06–27212136

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 0,00
Adres: Zuidstraat 74
1781 BT Den Helder
Oppervlakte 110 m2
Aantal Kamers: 3