Jacques Veltmanstraat 70-3 Amsterdam

Dit lichte 3-kamerappartement van 57m2 heeft 2 balkons en bevindt zich op de derde verdieping in een rustige straat net buiten de ring. Winkelcentrum Sierplein voor alle dagelijkse boodschappen is op loopafstand bereikbaar maar ook de bruisende Hoofddorpleinbuurt met diverse winkels, speciaalzaken, trendy restaurants en hippe bars ligt om de hoek.

Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam en met de auto rijdt u in 5 minuten de Ring A10 op.


Indeling:

Via de gemeenschappelijk trap komt u op de derde verdieping waar het appartement zich bevindt. Dit is de bovenste bewoonde verdieping. De hal in het midden van het appartement biedt toegang tot de woonkamer, de dichte keuken, de slaapkamers, de badkamer en het separate toilet. De ruime woonkamer ligt aan de voorzijde. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Via een deur komt u op een klein balkon. De dichte keuken heeft onder andere een 4-pitsgasstel, een combi-oven en een vaatwasmachine. Via een deur komt u op het tweede balkon op het westen. In de badkamer vindt u een douchebad en een wastafel. Het appartement heeft 2 slaapkamers aan de achterzijde. De grootste slaapkamer heeft ook een deur naar het tweede balkon. In de centrale hal is een inbouwkast geplaatst. In bijna de gehele woning ligt een laminaatvloer. De woning beschikt over een berging van 7m2 op de bovenste verdieping en een berging van 5m2 op de begane grond.


Bijzonderheden:

Erfpacht afgekocht t/m 30 november 2054
Oppervlakte woning is 57m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
Berging (7m2) op bovenste verdieping en berging op de begane grond (5m2)
Servicekosten €88,75 per maand
Gezonde en professionele VvE


Verbindingen:

Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam en met de auto bent u in 5 minuten op de ring A10.
Openbaar vervoer is op loopafstand; tramlijnen 2 en metro 50 zijn op loopafstand bereikbaar en in 5 minuten fietst u naar station Lelylaan voor treinvervoer en tramlijn 1.


Omgeving:

De locatie van het appartement is ideaal. U loopt zo naar winkelcentrum Sierplein waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen en de wekelijkse Siermarkt. Maar ook de bruisende Hoofddorpleinbuurt met diverse winkels, speciaalzaken, trendy restaurants en hippe bars ligt om de hoek.

Geïnteresseerd ? Maak dan een afspraak om deze woning te bezichtigen!.
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 225.000,00
Adres: Jacques Veltmanstraat 70
1065 EN Amsterdam
Oppervlakte 57 m2
Aantal Kamers: 3