Lanseloetstraat 19-1 Amsterdam

Dit hoekappartement van 54m2 met 3 kamers en 2 balkons ligt aan de rand van Bos en Lommer. De woning heeft onder andere een woonkamer, een keuken, een badkamer met toilet, 2 ruime (slaap)kamers en 2 zolderkamers, waarvan 1 zeer ruim.

De wijk Bos en Lommer is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit is onder andere te merken aan de diversiteit aan winkels en horeca in het nabijgelegen winkelcentrum Bos en Lommerplein, winkelstraat Bos en Lommerweg, het Erasmuspark of het iets verder gelegen Westergasterrein.
Met de auto rijdt u zo de ring A10 op en in 10 minuten fietst u naar het centrum van Amsterdam.

De woning kent karakteristieke details maar heeft enig onderhoud nodig waardoor u deze geheel naar eigen wens kunt indelen. Denk hierbij aan een uitbreiding naar een woonkeuken en/of een extra ruime badkamer.


Indeling:

U bereikt de woning via de gemeenschappelijke trap. De entree van de woning bevindt zich op de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot alle ruimtes. Het woongedeelte bestaat uit een ruime woonkamer met 2 vaste kasten. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een leuk uitzicht. De keuken is aan de achterkant en heeft een balkon op het westen. Dit balkon is ook te bereiken via de naastgelegen slaapkamer. Deze kamer kan bij de keuken betrokken worden zodat er een ruime woonkeuken ontstaat. De andere slaapkamer heeft ook een klein balkon met 2 openslaande deuren en bevindt zich aan de zijkant van de woning. De badkamer heeft een douche, een toilet en een wastafel.Bijzonderheden:

Oppervlakte woning 54m2(NEN 2580 meetrapport aanwezig)
Erfpachtcanon €730 per jaar (15 juni 2064)
Servicekosten €112 per maand
2 balkons
2 zolderkamers
Cv-ketel uit 2016
Diverse winkels, tram- en bushaltes op loopafstand


Omgeving:

De locatie van de woning is ideaal. Het appartement ligt op loopafstand van het Bos en Lommerplein met de dagelijkse markt, de Openbare Bibliotheek, theatercafé Podium Mozaïek, speciaalzaken en diverse grote en kleine winkels zoals Bagels & Beans, Estafette en Bbrood. Daarnaast komen er steeds meer leuke cafés en restaurants in de buurt. In het nabijgelegen Erasmuspark vindt u eetwinkel Buurman&Buurman en café Terrasmus. Zomers vindt in dit park wekelijks een evenement plaats. Met de fiets bent u binnen enkele minuten op het Westergasterrein.


Verbindingen:

Vanaf de woning fietst u in 10 minuten naar het centrum van Amsterdam en met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring A10.
Openbaar vervoer is op loopafstand; tramlijnen 7 en 19 en buslijnen 15, 21, 247 en 282 stoppen vlakbij. Het Sloterdijkstation is op de fiets prima bereikbaar.


Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak om deze woning te bezichtigen!
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 300.000,00
Adres: Lanseloetstraat 19
1055 BB Amsterdam
Oppervlakte 54 m2
Aantal Kamers: 3