Chestertonlaan 212 Amsterdam

*** English summary below***

Dit ruime moderne 3-kamer appartement van 73 m2 met zonnig balkon bevindt zich op de tweede verdieping in een rustige straat. Openbaar vervoer is op loopafstand. Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het winkelgebied de Amsterdamse Poort en met de auto rijdt u in 5 minuten de snelwegen rondom Amsterdam op.


Indeling:

Via de gemeenschappelijk trap komt u op de tweede verdieping waar het appartement zich bevindt. De hal in het midden van het appartement biedt toegang tot de woonkamer, de dichte keuken, de slaapkamers, de badkamer, het separate toilet en een berging. De ruime woonkamer ligt aan de voorzijde. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De dichte keuken heeft onder andere een 4-pitsgasstel, een combi-magnetron en een vaatwasmachine. In de badkamer vindt u een inloopdouche, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Het appartement heeft 2 slaapkamers aan de achterzijde die grenzen aan de binnentuin. Via een deur in de grootste slaapkamer komt u op het zonnige balkon. In de hal vindt u nog een kast waar nu de cv-ketel is geplaatst. In bijna de gehele woning ligt een laminaatvloer. De woning beschikt over een berging van 5m2 op de begane grond.


Bijzonderheden:

Erfpacht afgekocht tot 30 april 2034
Oppervlakte woning 73m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
Berging van 5m2
Servicekosten €112 per maand
Gezonde en professionele VvE
Metrohalte (lijn 50, 53, 54) op loopafstand


Omgeving:

De woning ligt in de wijk Venserpolder op fietsafstand van winkelgebied de Amsterdamse Poort met een veelzijdigheid aan boetiekjes, speciaalzaken, winkelketens en restaurants. Een paar minuten verder lopen ligt de Arena Boulevard met onder andere de megabioscoop Pathé, muziekcentra Afas live en het Ziggodome en natuurlijk de Arena. Ook hier vindt u tal van restaurantjes en bars.

In de omgeving zijn diverse sportverenigingen gevestigd zoals een voetbalclub, een atletiekvereniging, een tennisclub, een golfclub, een sportcentrum met zwembad en het Bijmersportpark. Binnen 10 minuten fietst u naar de Gaasperplas waar u heerlijk kunt recreëren en zwemmen.


Verbindingen:

Er zijn goede verbinding met diverse snelwegen (A1, A2, A9 en A10).
Openbaar vervoer is op loopafstand: metro 53 en 54 naar Amsterdam centraal en metro 50 naar station Sloterdijk. Station Diemen Zuid biedt uitstekende trein- en busverbindingen.


Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.


English summary:

This spacious apartment is situated on the 2nd floor. It has two bedrooms, a bathroom, a kitchen with built-in appliances and a balcony. The apartment is situated in the Venserpolder area near business district Amsterdam Zuidoost and has quick access to all motorways around Amsterdam (A1, A2, A9, A10). Public transport stops are around the corner, metro 53 and 54 to Amsterdam central station and metro 50 to Sloterdijk station. Ready to move in.

Remarkables:

• Ground rent redeemed until 30 April 2034
• Spacious apartment of 73qm (NEN 2580 report available)
• Extra storage room 5qm on ground floor
• Service costs €112- per month
• Healthy and professional Owners Association
• Metro stops (50, 53, 54) at walking distance

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this apartment.
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 250.000,00
Adres: Chestertonlaan 212
1102 ZC Amsterdam
Oppervlakte 73 m2
Aantal Kamers: 3