Pyreneeen 9 Amsterdam

Deze riante dijkvilla met vrij uitzicht over een waterrijke ecostrook en de Ringvaart ligt aan de rand van Amsterdam. De woning van ca. 200m2 heeft een zeer royale woonkeuken, een ruime woonkamer op de eerste verdieping, 4 slaapkamers, 2 badkamers, twee dakterrassen, een prachtige brede, zonnige tuin met overkapping en een eigen parkeerplek voor de deur.

De Pyreneeën is een straat in de kindvriendelijke wijk de Aker. De wijk is ruim opgezet met veel groen en speelruimte. De woning ligt op loopafstand van meerdere basisscholen, een gezondheidscentrum, een kinderopvang en winkelcentrum Dukaat. Hier kunt u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht bij een supermarkt en meerdere speciaalzaken. De tram (lijn 1) brengt u in een half uur in het centrum van Amsterdam en met de auto rijdt u binnen enkele minuten de A4, A5, A9 en de A10 op. De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 december 2043.

Indeling:

Begane grond: via de overdekte entree komt u in de ruime en lichte hal. Deze hal biedt toegang tot een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en een ruime inbouwkast, een toilet, 2 bergingen waarvan er nu een gebruikt wordt als walk in closet en de royale woonkeuken. Deze luxe keuken heeft een grote schuifpui naar de zonnige, brede tuin die grenst aan de ecostrook. De moderne keuken is zeer compleet en is onder andere voorzien van 2 stoomovens, een oven, een magnetron, een vaatwasser, 2 koellades, een wijnklimaatkast, een granieten aanrechtblad en een Quooker. In de hal is volop bergruimte middels een op maat gemaakte kast. De woonkeuken en hal zijn voorzien van een houten vloer met vloerverwarming.

1e verdieping: via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping waar de woonkamer zich bevindt aan de achterzijde van de woning. De grote raampartijen zorgen voor een prachtig uitzicht op de dijk en de ecostrook en zorgen daarnaast voor veel lichtinval. Via de hal komt u tevens de master bedroom met een badkamer ensuite. Deze badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche en een wastafel. In de hal is tevens een separaat toilet. De woonkamer, de hal en de slaapkamer zijn voorzien van een houten vloer.

2de verdieping: Op de tweede verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de tweede badkamer met een douche, een wastafel en een toilet. De grootste slaapkamer heeft 2 dakterrassen. Het dakterras aan de achterzijde ligt op het zuidwesten en biedt een prachtig uitzicht over de ecostrook en de Ringvaart. Ook deze verdieping is voorzien van een houten vloer.

Tuin: De brede, zonnige achtertuin ligt op het zuidwesten waardoor u bijna de gehele dag kunt genieten van de zon. Het terras is sfeervol en deels overdekt. Vanaf de lagergelegen steiger kijkt u heerlijk uit over het water en het groen van de aangrenzende ecostrook. De tuin aan de voorzijde is betegeld en biedt parkeerruimte voor 2 auto’s.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1995 Vrij uitzicht over de ecostrook en de Ringvaart Ruime, goed onderhouden woning van 199m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) Extra brede woning (7,25meter) Erfpachtcanon afgekocht tot 16 maart 2043 Zonnige tuin aan het water met vrij uitzicht Eigen parkeerplaats voor de deur met ruimte voor 2 auto’s Cv-ketel uit 2006 Woning aangesloten op glasvezel

Omgeving:

De Pyreneeën, vernoemd naar een gebergte tussen Frankrijk en Spanje, ligt in de populaire wijk de Aker. De wijk is ruim opgezet en heeft veel groen en meerdere speelplaatsen. Op loopafstand vindt u winkelcentrum Dukaat waar u alle dagelijkse en wekelijkse boodschappen kunt halen bij de vele winkels zoals een supermarkt (Jumbo), een bakker, een slager, een drogisterij, een kaaswinkel, een viswinkel, een bloemenzaak, een stomerij en een dierenwinkel. Hier zit tevens een gezondheidscentrum, een apotheek en een kinderopvang. In de wijk zijn drie basisscholen gevestigd.

De wijk ligt op fietsafstand van winkelcentrum Osdorpplein met vele bekende winkels. In het onlangs geopende Westmarket vindt u een keur aan kleine eetgelegenheden met diverse internationale keukens. Op het plein vindt u tevens theater De Meervaart en de Openbare Bibliotheek. De wijk ligt bovendien vlakbij Badhoevedorp met diverse scholen, sportverenigingen en winkels.

In de directe omgeving vindt u meerdere sportverenigingen. Binnen enkele minuten loopt u naar de ecostrook aan de Ringvaart waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen naar de Lutkemeerpolder of naar de Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos. Hier vindt u vele strandjes en kunt u diverse watersporten beoefenen.

Verbindingen:

De wijk de Aker ligt zeer centraal ten opzichte van Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Binnen 10 minuten rijdt u de A4, A5, A9 of A10 op. Schiphol is met de auto in 15 minuten te bereiken. Tram 1 brengt u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam of in 10 minuten bij Station Lelylaan. ’s Nachts brengt bus 753 u vanuit de binnenstad weer naar huis. Kortom, een ideale locatie voor woon-werkverkeer.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 695.000,00
Adres: Pyreneeen 9
1060 NP Amsterdam
Oppervlakte 200 m2
Aantal Kamers: 5