Knokkestraat 48 Amsterdam

** English version below*

Dit royale familiehuis met vrij uitzicht op een park ligt in een rustige straat in Nieuw Sloten. De woning van 150m2 heeft een grote woonkamer met halfopen keuken en een interne berging naast de keuken, 4 slaapkamers, een badkamer, een wasruimte en een prachtige brede, zonnige tuin met een schuur. De ruime betegelde voortuin biedt parkeerruimte voor 2 auto’s. Uniek aan deze woning is de hoge raampartij over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning. Dit zorgt voor een ideale lichtinval en een prachtig vrij uitzicht op de tuin en de bomen in het daarachter gelegen park.

De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 september 2044. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht op basis van jaarlijkse canon is reeds gedaan.

Indeling:

Begane grond: via de entree komt u in de hal. Hier vindt u een toilet en de toegang tot de zeer ruime woonkamer met halfopen keuken. Het woonkamergedeelte is een heerlijke lichte ruimte door het hoge plafond, een lichtkoepel en de grote raampartij aan de achterzijde. Via 2 openslaande deuren komt u in de zonnige, brede tuin die grenst aan een park. De halfopen keuken is voorzien van een koelvriescombi­natie, een 4-pits gaskookstel, een heteluchtoven en een vaatwasser. Vanuit de keuken kijkt u uit op de voortuin en de straat. Een binnendeur naast de keuken geeft toegang tot een ruime berging. Deze bergruimte is ook bereikbaar via de voortuin. Het is mogelijk om deze berging bij de keuken te betrekken om zo een riante woonkeuken te realiseren. Onder de trap in de woonkamer zit nog een opbergkast.

1e verdieping: hier vindt u 2 ruime slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De badkamer heeft een douche, een ligbad en een wastafel. Op bijna de gehele verdieping ligt een laminaatvloer.

2de verdieping: op deze verdieping bevinden zich nog eens 2 ruime slaapkamers en een wasruimte met een wastafel en de aansluiting voor wasmachine en droger. Het is mogelijk hier een tweede badkamer te realiseren. Er is tevens een kast waar de cv-ketel en de mechanische ventilatie zijn geplaatst. Ook deze verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Tuin: de brede, zonnige achtertuin ligt op het zuidwesten waardoor u bijna de gehele dag kunt genieten van de zon. Vanaf het terras kijkt u uit op het mooi aangelegde park. Er is een zonnescherm over de gehele breedte van de woning. In het lagergelegen gedeelte van de tuin staat een berging welke via een achterom bereikbaar is. De tuin aan de voorzijde is betegeld en biedt parkeerruimte voor 2 auto’s.

Bijzonderheden

• Bouwjaar 1995 • Goed onderhouden woning van 150m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) • Extra brede woning (6 meter) • Erfpachtcanon afgekocht tot 1 september 2044 en daarna is de canon (geïndexeerd) eeuwigdurend vastgezet • Zonnige tuin met vrij uitzicht op park • Eigen parkeerplaats voor de deur met ruimte voor 2 auto’s • Volledig geïsoleerd (energielabel B)

Omgeving:

De woning is zeer centraal gelegen in de gezellige wijk Nieuw Sloten. Winkelcentrum Belgiëplein ligt op steenworpafstand. Hier kunt u al uw dagelijkse en wekelijkse boodschappen halen bij de vele winkels zoals 2 supermarkten, een bakker, een viswinkel, een slagerij, een drogisterij, een apotheek, een bloemenwinkel, een slijterij en een kantoorboekhandel. Er zijn diverse sportparken en verenigingen in de directe omgeving alsook meerdere basisscholen en kinderopvang. Het idyllische dorpje Oud Sloten ligt om de hoek. Hier vindt u de Speeltuin van Sloten, de molen van Sloten, het Kuiperij-museum, Kaasboerderij Sloten en bierbrouwerij De 7 Deugden. Op fietsafstand vindt u recreatiegebied de Nieuwe Meer in het Amsterdamse bos. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen, vindt u vele strandjes en kunt u diverse watersporten beoefenen.

Verbindingen:

De woning ligt zeer centraal ten opzichte van Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Er is een goede verbinding met de snelweg (Ring A10, A4, A5 en A9). Openbaar vervoer is op loopafstand: tram 2 naar Amsterdam CS, bus 369 naar Schiphol en station Sloterdijk en bus 247 naar Schiphol Zuid. ’s Nachts brengt bus N88 u vanuit de binnenstad weer naar huis.

Bent u geïnteresseerd in deze woning, neem dan contact op met makelaarFRANK.

English summary:

Lovely light and spacious family house with a large living room with half open kitchen, four bedrooms, a bathroom, a laundry room, an indoor storage, a sunny garden with a splendid view and a barn. It offers 2 private parking places in front of the house. Sheltered yet central, situated in a quiet street in the Nieuw Sloten area with quick access to motorways (A10, A9, A5, A4) and good connection with public transport (tram 2) to Amsterdam center, the Zuidas and Schiphol. Direct access to a green park. At walking distance, many shops offer your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day-care.

Characteristics:

• Built 1995 • Spacious family house of 150m2 (NEN 2580 report available) • Extra wide house (6 meter) • Ground rent redeemed until September 1st., 2044 • Transfer to perpetual canon has been made • Sunny garden with splendid view • Private parking space with space for 2 cars • Energy label B

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 749.000,00
Adres: Knokkestraat 48
1066 WK Amsterdam
Oppervlakte 150 m2
Aantal Kamers: 5