Cornelis de Grootpad 2 Amsterdam

Deze hoekwoning van 82m2 staat in een gezellige en kindvriendelijke wijk. De woning heeft een lichte woonkamer, een woonkeuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet, een berging, een kelder, een voortuin en een zonnige achtertuin op het zuiden. De ligging is gunstig; de wijk biedt alle gewenste voorzieningen zoals diverse scholen, een modern winkelcentrum Plein ’40-‘45 met dagelijkse markt en sportverenigingen. Binnen 10 minuten fietst u naar het centrum. Op de hoek van de straat stapt u op tram. Met de auto rijdt binnen 10 minuten de A5 of de A10 op.

Het huis moet grotendeels opgeknapt worden maar biedt daardoor de mogelijkheid om de woning geheel naar eigen wens in te richten. Een uitbouw van de woonkamer behoort tot de mogelijkheden.

Indeling:

Begane grond: via de entree komt u in de hal van de woning. De hal biedt toegang tot de woonkamer met veel lichtinval en een keuken aan de voorkant de van de woning. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op de zonnige tuin die u bereikt via een deur. Via een deur in de keuken komt u in de berging/bijkeuken waar ook de meterkast geplaatst is. Hier is ook een deur naar de voortuin toe. De achtertuin is op het zuidwesten zodat u bijna de gehele dag van de zon kunt genieten. Halverwege de trap in de hal naar de eerste verdieping bevindt zich het toilet.

1e verdieping: via de trap komt u op de ruime overloop. Op deze verdieping vindt u 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. De ramen op deze verdieping zijn voorzien van dubbel glas.

Omgeving: De woning is gunstig gelegen op loopafstand van winkelcentrum Plein ’40-’45. Hier vindt u een groot aanbod van winkels voor al uw dagelijkse boodschappen. In de omgeving zijn diverse cafés en restaurants. Recreëren kunt u in het nabijgelegen Eendrachtspark, het Gerbrandypark of aan de Sloterplas. De ligging van de woning is ideaal. Ring A10 en snelweg A5 is binnen enkele minuten bereikbaar net als de Haarlemmerweg. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer; diverse buslijnen (21, 61 en nachtbus 82) stoppen vrijwel voor de deur alsook tram 7. Parkeren is gratis (blauwe zone) en een parkeervergunning voor bewoners is op aanvraag.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1955 Erfpacht €36,76 per half jaar Hoekwoning in een kindvriendelijke wijk Woonoppervlakte 82m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig) excl. kelder Voortuin en zonnige achtertuin Uitbouw aan achterkant mogelijk

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Family house on a corner in a child-friendly neighborhood offering a living room, a kitchen, 3 bedrooms, a bathroom, a cellar, a garden in front of the house and a sunny backyard. Situated in a quiet street with quick access to motorways and good connection with public transport to Schiphol or Amsterdam center. In the neighborhood, many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day care.

The house needs renovation which makes it possible to adapt it to your own wishes. An extension of the living room is also an option.

Characteristics:

• Built 1955 • Family house in child-friendly neighborhood • Ground rent €36,76 per six months • Living space 82m2 (nen2580 measurement report available) excl. cellar • Garden in front and sunny backyard • Possibility to expand the living room

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 335.000,00
Adres: Cornelis de Grootpad 2
1063 HJ Amsterdam
Oppervlakte 82 m2
Aantal Kamers: 4