Bosboom Toussaintstraat 352, 3, 4 Amsterdam

English summary below

Dit prachtige appartement op een toplocatie in de Helmersbuurt is recent volledig gerenoveerd. De woning met eigen entree is gelegen op eigen grond, heeft drie woonlagen en beschikt over een groot privé dakterras. Op de tweede woonlaag vindt u een royale woonkamer met een werkruimte, een moderne open keuken en een balkon. De derde woonlaag biedt 3 slaapkamers, een luxe badkamer, een waskamer en een separaat toilet. Op de eerste woonlaag vindt u nu een woonkamer met keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het is mogelijk hier een of twee aparte woonruimtes te creëren. De eerste woonlaag is gelegen op de tweede verdieping van het herenhuis. Tijdens de renovatie, voltooid in 2021, is veel aandacht besteed aan het behoud van het oorspronkelijke Amsterdamse karakter van het gebouw en zijn originele details. Tegelijkertijd biedt de woning alle comfort van nu door moderne en energie-efficiënte aanpassingen zoals gedeeltelijk dubbele beglazing, nieuwe vloeren, geluidsisolatie en warmte-isolatie, nieuwe cv-ketels en moderne belichting.

Indeling:

Entree: via de eigen trap komt u op de eerste woonlaag van de woning met eigen entree. Deze verdieping kan op vele manieren in gebruik genomen worden. Het heeft onder andere een B&B-vergunning, is eerder verhuurd geweest en kan ook gebruikt worden als slaapverdieping, kantoor aan huis of dubbele bewoning. Het is eenvoudig om hier 2 studio’s van te maken met elk hun eigen keuken, badkamer en woon/slaapkamer. De leidingen voor een tweede keuken zijn hiervoor al aangelegd, er is een eigen aansluiting op het gas-, water- en energienetwerk en er zijn 2 aparte wasmachine-aansluitingen. Nu vindt u hier een keuken met een 2 openslaande deuren naar de woonkamer, 2 slaapkamers en 2 luxe badkamers. De moderne keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, een koelvriescombi­natie, een combimagnetron en een vaatwasser. De woonkamer heeft een Frans balkon met prachtig uitzicht over de Bosboom Toussaintstraat en de grootste slaapkamer heeft een balkon op het zuiden. Beide badkamers hebben een inloopdouche, een wastafelmeubel en een zwevend toilet.

2e woonlaag: Via een deur in de gang op de eerste woonlaag komt u in een hal met meerdere afgesloten bergruimtes waaronder een separate schoenenkast en de trap naar de hal van de bovenste 2 woonlagen. Hier bevindt zich de woonverdieping. Deze verdieping heeft een luxe uitstraling door de stalen taatsdeuren, een moderne gashaard, op maat gemaakte inbouwkasten, een rvs keukeneiland en bar, een keuken met rvs aanrechtblad en een licht eiken lamelparket. De moderne halfopen keuken is voorzien van alle luxe Siemens inbouwapparatuur zoals 2 combimagnetrons, een koelkast, een vriezer, een Quooker, een vaatwasser en een 5-pits inductiekookplaat. Via de 4 openslaande deuren vanuit de woonkeuken komt u op het balkon op het zuiden. Het woongedeelte is gedeeltelijk afgescheiden van de keuken middels een doorkijkwand waarin ook de gashaard is geplaatst. De zeer lichte woonkamer heeft een Frans balkon aan de straatzijde. Aansluitend vindt u een ruimte die nu als kantoor gebruikt wordt. Deze verdieping is voorzien van vloerverwarming en in de hal is een separaat toilet.

3de woonlaag: via de trap komt u op de slaapverdieping. Hier bevinden zich 4 kamers waarvan 2 royale slaapkamers, een kamer die nu gebruikt wordt als walk-in-closet en een vierde kamer die ingedeeld is als wasruimte. Verder vindt u op deze verdieping een separaat toilet en de luxe badkamer. De stijlvolle badkamer is voorzien van een ligbad, een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel met 2 wastafels met daarboven een verwarmde en verlichte spiegel, een designradiator en vloerverwarming. Tevens is er een kast aanwezig waarin recent (2021) de tweede cv-ketel geplaatst is. Deze gehele verdieping is voorzien van dubbelglas.

Dakterras: via de trap bereikt u het fraai aangelegde dakterras. Het zonnige en vrij gelegen terras van ca. 35m2 is voorzien van een buitenkeuken met stromend water en elektra. Er liggen composiet vloerdelen. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam met de Westertoren.

Bijzonderheden:

• Eigen grond • Karakteristiek appartement van 191m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) • Volledig gerenoveerd in 2021 met comfort en energie-efficiënte aanpassingen • Dubbel glas aan de achterzijde en gehele bovenste verdieping, warmte-isolatie, geluidsisolatie, 2 nieuwe cv-ketels • Royaal privé dakterras van 35m2 met prachtig uitzicht over Amsterdam • 2 balkons aan achterzijde, 2 Franse balkons aan voorzijde • Zeer centrale en gunstige ligging in Oud West • Oplevering in overleg • VvE bijdrage €900,– per jaar.

Omgeving:

De Bosboom Toussaintstraat is een charmante straat met veel groen. Het is een van de meeste populaire straten van Amsterdam om te wonen. De woningen zijn licht door de brede straat en er is veel sociale cohesie. Op slechts enkele minuten lopen ligt het Vondelpark, de grachtengordel, het Museumplein, het Leidseplein, de Jordaan en het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving vindt u meerdere supermarkten zoals Albert Heijn en Marqt, diverse speciaalzaken en meerdere restaurants en cafés met terrasjes. Ook cultureel centrum De Hallen (o.a. de Foodhallen), de Ten Katemarkt en de 9 straatjes bevinden zich in de directe omgeving. De woning is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 1, 2, 3, 7, 12 en 17) en met de auto rijdt u zo de Ringweg A-10 op.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

This fully renovated, spacious, apartment in Centrum of 191m2 with a large roof terrace (35m2) and two large rear balconies has 5 (bed)rooms, a light living room with open kitchen and 3 luxurious bathrooms. The separate, private roof terrace of 35 m2 offers stunning views across Amsterdam with unique sights such as the famous Westertoren. This beautiful apartment with its own private entrance is situated in the lovely and sought-after area Helmersbuurt in Oud West, just a few minutes’ walk from Vondelpark and is arranged over the upper three floors of the building. It is possible to create two separate studios on the first floor with each a bedroom, a bathroom and a living room. It has two balconies at the rear of the first and second floor as well as two French balconies on the front. During renovation (2021) much care was given to retain the character and feel of the old Amsterdam building while updating it with all modern luxury. Public transport (tram 1, 2, 3,7 12 and 17), local supermarkets, specialty shops, boutiques, bars and restaurants are at walking distance. The center of Amsterdam, the museum quarter and Vondelpark are within easy reach.

Characteristics:

• Own ground • Characteristic yet modern apartment of 191m2 (NEN 2580 report available) • Fully renovated in 2021 with comfort and energy-efficient adjustments • Double glass at the rear and the complete upper floor, heat insulation, sound proofing and 2 new boilers • Large private roof terrace of 35m2 with amazing view over Amsterdam • 2 large balconies at the rear, 2 French balconies at the front • Conveniently located in Amsterdam Oud West, near center • Delivery in consultation • Association of owners’ fee €900,– yearly

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this amazing apartment.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 1.925.000,00
Adres: Bosboom Toussaintstraat 35
1054 AN Amsterdam
Oppervlakte 191 m2
Aantal Kamers: 8