Lambertus Zijlplein 108 Amsterdam

** English summary below **

Dit ruime 3-kamerappartement van 90m2 heeft een zonnig overdekt balkon met prachtig uitzicht, een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een wasruimte en een berging in de onderbouw. De woning is gelegen op de 12de verdieping van een goed onderhouden appartementen­complex.

Op loopafstand vindt u winkelcentrum Lambertus Zijlplein met diverse supermarkten, winkels en andere dagelijkse voorzieningen. Voor sport en recreatie liggen de Sloterplas, het Sloterpark, de Tuinen van West, sportpark Eendracht en sportpark Ookmeer op steenworpafstand. Met de auto rijdt u binnen tien minuten de Ring A10, A5 of A9 op. Tram 13 naar het centrum van Amsterdam stopt om de hoek.

De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

Indeling:

Vanuit de netjes verzorgde hal gaat u met één van de 2 liften naar de 12de verdieping. Via de entree komt u in de hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer met moderne open keuken is ruim en biedt een prachtig vrij uitzicht. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer geeft een deur toegang tot het royale, overdekte balkon waar u heerlijk kunt genieten van het weidse uitzicht. Het balkon heeft glazen schuifpanelen met jaloezieën die volledig te openen en af te sluiten zijn. Hierdoor kunt u het hele jaar genieten van deze heerlijke buitenruimte. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits-gaskookstel, een combi-magnetron, een vaatwasser, een koelkast en een vriezer. De woning heeft 2 slaapkamers. De master bedroom is royaal en biedt voldoende ruimte voor een groot 2-persoonsbed en een linnenkast. In de badkamer vindt u een douche, een ligbad en een wastafel. In de hal bevindt zich tevens een separaat toilet en een ruime berging met nieuwe cv-installatie en aansluiting voor wasmachine en wasdroger. De woning is vrijwel geheel voorzien van een laminaatvloer. Zowel de woonkamer als de master bedroom hebben airconditioning.

De woning heeft in de onderbouw nog een berging van 3m2.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 2002 Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht Oppervlakte woning 90m2 (NEN2589 meetrapport aanwezig) Ruim overdekt balkon op het zuidwesten Berging op de begane grond Servicekosten €178,21 per maand Professionele en gezonde VvE Zeer goed geïsoleerd, energielabel A Tram 13 en winkels op loopafstand

Omgeving:

De woning ligt in een kindvriendelijke wijk met rondom veel groen. Op loopafstand zijn meerdere basisscholen, een gezondheidscentrum, een openbare bibliotheek, een kinderopvang en winkelcentrum Lambertus Zijlplein. Hier kunt u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht bij supermarkten Albert Heijn en Vomar maar ook zijn er diverse speciaalzaken zoals een drogisterij, een bakker, een vishandel en een fietsenwinkel.

De woning ligt vlakbij het Sloterpark met de Sloterplas waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en diverse watersporten beoefenen. Hier vindt u onder andere Strand Sloterplas, de nieuwe hotspot van Nieuw West, maar ook het Sloterparkbad, een van de grootste Nederlandse zwembadaccommo­daties met een binnen- en buitenzwembad. Sportpark Ookmeer en Sportpark Eendracht liggen vlakbij. Daarnaast zijn hier meerdere voetbalvereni­gingen, een tennisvereniging, een honkbalvereniging, een manege en een fitnessclub. Ook de Tuinen van West zijn op fietsafstand bereikbaar.

Verbindingen:

Tram 13, stadsbus 21 en nachtbus N82 zorgen voor een goede verbinding met station het centrum van Amsterdam en bus 61 met Station Sloterdijk. Met de auto rijdt u binnen 10 minuten de Ringweg A10 of de A5 op. Via de Haarlemmerweg bent u snel op de A9.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Spacious apartment on the 12th floor with 2 bedrooms, a living room with open kitchen with built-in appliances, a bathroom, a large balcony and a storage. Located at stone distance of the shopping center Lambertus Zijlplein. By bike it takes only 10 minutes to get to the green area the Eendracht or the Sloterplas. Quick access to motorways (A5, A9 and A10) and good connection with public transport to Amsterdam center and Schiphol (tram 13, bus 61 and night bus N82).

Characteristics:

Built in 2002 Perpetual ground lease Spacious apartment of 90m2 (NEN 2580 report available) Service costs €178,21, – per month Covered large balcony with lovely view Private storage in the basement Energy label A Tram 13 and shops at walking distance

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 375.000,00
Adres: Lambertus Zijlplein 108
1067 JS Amsterdam
Oppervlakte 90 m2
Aantal Kamers: 3