Langswater 822 Amsterdam

Dit lichte 4-kamerappartement van 72m2 met zonnig balkon bevindt zich op de 3de verdieping van een goed onderhouden appartementen­complex. De woning heeft een woonkamer, een keuken, 3 (slaap)kamers, 2 badkamers, een separaat toilet en een ruime berging op de begane grond. Het betreft een appartementsrecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

Voor de dagelijkse boodschappen loopt u naar het Dijkgraafplein of winkelstraat Tussen Meer. Maar ook het Osdorpplein met alle benodigde voorzieningen ligt om de hoek. Openbaar vervoer stopt bijna voor de deur en met de auto rijdt u binnen tien minuten de ring A10 of A9 op. De woning ligt op fietsafstand van het Sloterpark en Strand Sloterplas en iets verder ligt de Nieuwe Meer met diverse strandjes en watersport mogelijkheden.

Indeling:

Via de gemeenschappelijk entree neemt u de trap of een van de twee liften naar de derde verdieping waar het appartement zich bevindt. De hal biedt toegang tot de woonkamer aan de achterzijde van de woning. De grote raampartij zorgt voor veel lichtinval en geeft een vrij uitzicht. Via de woonkamer komt u in een (slaap)kamer met toegang tot de badkamer met een ligbad, een wastafel en een toilet. Via een deur in deze kamer heeft u toegang tot het zonnige balkon op het zuiden, welke zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning. De keuken is aan de voorzijde van de woning en heeft onder andere een kookplaat, een magnetron en een vaatwasmachine. Hier is tevens de aansluiting voor een wasmachine. De hal biedt ook toegang tot de 2 (slaap)kamers aan de voorzijde van de woning en de tweede badkamer met een inloopdouche en een wastafel. In de hal vindt u bovendien een separaat toilet, een kast en de meterkast. Bijna de gehele woning is voorzien van een laminaatvloer.

De woning heeft een ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:

Canon eeuwigdurend afgekocht Oppervlakte woning 72m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig) Servicekosten €230,– per maand, inclusief stookkosten Ruime berging in de onderbouw (14m2) Balkon op het zuiden Videofooninsta­llatie aanwezig Gezonde en professionele VvE Gratis parkeren voor de deur

Omgeving:

Het complex ligt vlakbij winkelcentrum Dijkgraafplein en winkelstraat Tussen Meer. Op loopafstand vindt u verder het Osdorpplein met vele kleine en grote winkels, zoals Albert Heijn, Dirk van de Broek, Jumbo en Hema maar ook de internationale food court Westmarket en theater De Meervaart. Daarnaast vindt u op en rondom het plein en op Tussen Meer diverse winkels, boetieks en restaurants. Vlakbij vindt u Stadspark Osdorp waar u heerlijk kunt wandelen of sporten in het openbare trainingspark. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd op en rondom het muziekpodium. Iets verder gelegen is het Sloterpark aan de Sloterplas. Hier kunt u niet alleen heerlijk wandelen maar ook fietsen, zwemmen en diverse watersporten beoefenen. In het park vindt u onder andere Strand Sloterplas, de nieuwe hotspot van Nieuw West, maar ook het Sloterparkbad, een van de grootste Nederlandse zwembadaccommo­daties met een binnen- en buitenzwembad. Sportpark Ookmeer ligt aan de overkant met diverse sportfaciliteiten zoals fitnessclub ClubWest, meerdere voetbalvereni­gingen, een tennisvereniging, een honkbalvereniging en een manege. De woning ligt ook op loopafstand van de Aker. Hier vindt u onder andere winkelcentrum Dukaat en meerdere basisscholen.

Verbindingen:

Er is een goede verbinding met de snelweg (Ring A10 en A9). Openbaar vervoer is op loopafstand: Tramlijn 17 (Amsterdam CS), bus 61 (Sloterdijk), bus 63 (Lelylaan) en bus 369 (Schiphol/station Sloterdijk).

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Spacious apartment on the 3rd floor with three bedrooms, a living room with a modern, light atmosphere, a kitchen with built-in appliances, two bathrooms, a sunny balcony and a large storage on the ground floor. Located on own ground at stone distance of the green area Stadspark Osdorp, shopping street Tussen Meer and shopping center Osdorpplein. Quick access to motorway (A9 and A10) and good connection with public transport to Amsterdam center and Schiphol (tram 17, bus 63 and 369).

Characteristics:

Perpetual ground lease Spacious apartment of 72m2 (NEN 2580 report available) Service costs €230,– per month, heating costs included Balcony on the south side Own storage in basement (14m2) Healthy and professional society of owners Free parking in the area Tram 17, bus 63 and shops at walking distance

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this apartment.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 295.000,00
Adres: Langswater 822
1069 EH Amsterdam
Oppervlakte 72 m2
Aantal Kamers: 4