Tenerifestraat 8 Amsterdam

Deze goed onderhouden eengezinswoning met zonnige tuin en eigen parkeerplaats ligt in de gezellige, kindvriendelijke wijk de Aker. De ruime woning beschikt over een lichte woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een moderne badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping vindt u een royale slaapkamer en een berging. Het is mogelijk om op deze verdieping een extra slaapkamer en/of een extra badkamer te creëren. Ook kunt u de woonkamer vergroten met een uitbouw aan de achterzijde van de woning.

De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 februari 2049. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd.

De Tenerifestraat ligt in de Europese eilandenwijk in de Aker, een kindvriendelijke en ruim opgezette wijk met veel groen en speelruimte. De woning bevindt zich op loopafstand van meerdere basisscholen, een gezondheidscentrum, een kinderopvang en winkelcentrum Dukaat. Hier kunt u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht bij een supermarkt en meerdere speciaalzaken. De tram (lijn 1) brengt u in een half uur in het centrum van Amsterdam en met de auto rijdt u binnen enkele minuten de A4, A5, A9 en de A10 op.

Indeling:

Begane grond: via de entree komt u in de hal. Hier vindt u een toilet en de meterkast. De hal biedt toegang tot de woonkamer met open keuken. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, een oven, een combi-magnetron, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser. De lichte woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en kijkt uit op de zonnige achtertuin die u via een deur betreedt. Op de begane grond ligt een nieuwe pvc-vloer.

1e verdieping: via de trap in de hal komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 met verhoogd plafond. Het creëren van een entresol is daardoor mogelijk. Daarnaast vindt u op deze verdieping de moderne badkamer met een douche/badcom­binatie, een toilet en een dubbel wastafelmeubel. Op bijna de gehele verdieping ligt een pvc-vloer.

2de verdieping: via de trap komt u op de overloop die toegang biedt tot de royale slaapkamer. Ook deze ruimte heeft een verhoogd plafond. Daarnaast is op deze verdieping de berging met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger, de mechanische installatie en de cv-ketel. Op deze verdieping kan een extra (slaap)kamer en/of badkamer gerealiseerd worden.

Tuin: De royale tuin van ruim 40m2 ligt op het zuidwesten zodat u bijna de gehele dag van de zon kunt genieten. In de tuin staat een houten schuur van 6m2. Tevens heeft de woning een eigen parkeerplaats aansluitend aan de achtertuin. De woning heeft bovendien een nette voortuin.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 2002 Eigen parkeerplaats Erfpachtcanon afgekocht tot 1 februari 2049 Woonopper­vlakte 126m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) Zonnige achtertuin op het zuidwesten met schuur en achterom Energielabel A Mogelijkheid voor extra slaapkamer en tweede badkamer Gratis parkeren in de wijk

Omgeving:

De Tenerifestraat ligt in de Europese eilandenwijk, een van de mooiste wijken van de Aker. De wijk is ruim opgezet, heeft veel groen en meerdere speelplaatsen. Vlakbij ligt winkelcentrum Dukaat waar u alle dagelijkse en wekelijkse boodschappen kunt halen bij de vele winkels zoals een supermarkt (Jumbo), een bakker, een slager, een drogisterij, een kaaswinkel, een viswinkel, een bloemenzaak, een fietswinkel en een stomerij. Hier zijn tevens een gezondheidscentrum, een apotheek en een kinderopvang gevestigd. In de wijk zijn drie basisscholen gevestigd. In de directe omgeving vindt u meerdere sportverenigingen. De wijk ligt vlakbij Badhoevedorp met diverse scholen, sportverenigingen en winkels en het pittoreske dorpje Sloten met de molen van Sloten, de Speeltuin van Sloten en Brouwerij de 7 Deugden.

Op steenworp afstand vindt u een ecologisch aangelegde fiets- en wandelstrook aan de Ringvaart waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen naar de Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos of de Lutkemeerpolder.

Op fietsafstand vindt u winkelcentrum Osdorpplein met vele bekende winkels, waaronder Albert Heijn, Dirk van de Broek, Hema, Blokker, Etos, WE en Douglas maar ook kleinere boetiekjes en horecagelegenheden. In food court Westmarket vindt u een keur aan kleine eetgelegenheden met diverse internationale keukens. Op het plein vindt u tevens theater De Meervaart en de Openbare Bibliotheek. Het Osdorpplein ligt aan de Sloterplas waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en waar diverse watersporten beoefend kunnen worden. Ook zijn hier meerdere restaurants gevestigd.

Verbindingen:

De wijk de Aker ligt zeer centraal ten opzichte van Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Binnen 10 minuten rijdt u de A4, A5, A9 of A10 op. Schiphol is met de auto in 15 minuten te bereiken. Tram 1 brengt u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam of in 10 minuten bij Station Lelylaan. Met bus 61 en 69 rijdt u naar station Sloterdijk of Schiphol. ’s Nachts brengt bus N83 u vanuit de binnenstad weer naar huis. Kortom, een ideale locatie voor woon-werkverkeer.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Lovely family house with four bedrooms (with option to five), a large sunny garden, private parking, a modern bathroom and a spacious living room with half open kitchen with built-in appliances. Situated in a quiet street in the De Aker area with quick access to motorways (A4, A5, A9, A10) and good connection with public transport to Amsterdam center, the Zuidas and Schiphol. At walking distance, many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day-care.

Characteristics:

• Spacious, well maintained family house of 126m2 (NEN 2580 report available) • Built in 2002 • Private parking • Ground rent redeemed until 1 February 2049 • Sunny backyard with barn • Energy label A • Option to create an extra bedroom and second bathroom • Free parking in the area

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 645.000,00
Adres: Tenerifestraat 8
1060 TH Amsterdam
Oppervlakte 126 m2
Aantal Kamers: 5