Del Court van Krimpenstraat 13 Amsterdam

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning ligt aan de rand van groengebied de Tuinen van West in Geuzenveld. De woning van liefst 153m2 heeft beneden een royale woonkamer met open keuken, een berging en een zonnige tuin met fantastisch uitzicht over water en groen. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een badkamer en op de bovenste etage een studio met open keuken, een tweede badkamer en een riant dakterras. Het is een duurzame woning: het heeft energie label A, is volledig geïsoleerd en op het dak liggen 12 zonnepanelen met nog eens 3 panelen voor de zonneboiler van 300 liter.

De erfpachtcanon is afgekocht tot 30 april 2056. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd.

Op loopafstand vindt u winkelcentrum Lambertus Zijlplein met diverse supermarkten, winkels en andere dagelijkse voorzieningen. Winkelcentrum Osdorpplein ligt op fietsafstand. Voor sport en recreatie liggen de Sloterplas, het Sloterpark, de Tuinen van West, sportpark Eendracht en sportpark Ookmeer om de hoek. Met de auto rijdt u binnen tien minuten de Ring A10, A5 of A9 op. Tram 13 naar het centrum van Amsterdam stopt om de hoek.

Indeling:

Begane grond: via de overdekte entree komt u in de ruime hal. Deze biedt toegang tot de woonkamer met open keuken. Via 2 openslaande deuren komt u in de zonnige, brede tuin die grenst aan een groenstrook. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een combi-magnetron, een koffieautomaat en een inductiekookplaat met 5 zones. Door de grote raampartij is er veel lichtinval. De hal biedt tevens toegang tot het toilet, de meterkast en een ruime berging die ook van buitenaf bereikbaar is. De kast onder de trap biedt extra opbergruimte. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping waar zich 3 slaapkamers bevinden en een ruime badkamer. De 2 slaapkamers aan de achterkant hebben allebei een Frans balkon. De badkamer is voorzien een inloopdouche, een ligbad, een toilet en een wastafelmeubel. Op bijna de gehele verdieping ligt een laminaatvloer.

2de verdieping: via de trap komt u op de overloop van de tweede verdieping. Hier vindt u een ruime studio/werkkamer met keuken, een badkamer en een riant dakterras op het zuiden. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookstel, een oven en een koelkast. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een toilet. Hier zit tevens een deur naar de technische ruimte waar ook de aansluiting voor de wasmachine zit.

Tuin: de tuin ligt op het zuiden en biedt vrij uitzicht over een groenstrook met in de verte de Lutkemeerpolder. Het is mogelijk om een achterom te maken in de zijtuin.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 2007 Erfpachtcanon afgekocht tot 30 april 2056 Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd Ruime twee-onder-een-kapwoning van 153m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) 12 zonnepanelen en 3 panelen voor de zonneboiler Energielabel A Vrij uitzicht Ramen en deuren hebben een schilderbeurt nodig Project notaris is notariaat Wijdemeren in Loosdrecht

Omgeving:

De woning ligt in een kindvriendelijke wijk met rondom veel groen. Op loopafstand zijn meerdere basisscholen, een gezondheidscentrum, een openbare bibliotheek, een kinderopvang en winkelcentrum Lambertus Zijlplein. Hier kunt u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht bij supermarkten Albert Heijn en Vomar maar ook zijn er diverse speciaalzaken zoals een drogisterij, een bakker, een vishandel en een fietsenwinkel. Op fietsafstand vindt u winkelcentrum Osdorpplein met vele bekende winkels, waaronder Albert Heijn, Blokker, Dirk van de Broek, Douglas, Etos, Hema, Jumbo en WE maar ook kleinere boetiekjes en horecagelegenheden.

De woning ligt vlakbij het Sloterpark met de Sloterplas waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en diverse watersporten beoefenen. Hier vindt u onder andere Strand Sloterplas, maar ook het Sloterparkbad, een van de grootste Nederlandse zwembadaccommo­daties met een binnen- en buitenzwembad. Sportpark Ookmeer en Sportpark Eendracht liggen vlakbij. Daarnaast zijn hier meerdere voetbalvereni­gingen, een tennisvereniging, een honkbalvereniging, een manege en een fitnessclub. Rondom de Sloterplas vindt u meerdere gezellige restaurants. De Tuinen van West liggen vlakbij en op de fiets bent u zo in recreatiegebied Spaarnwoude.

Verbindingen:

Tram 13, stadsbus 21 en nachtbus N82 zorgen voor een goede verbinding met het centrum van Amsterdam en Centraal Station, bus 61 met Station Sloterdijk. Met de auto rijdt u binnen 10 minuten de Ringweg A10 of de A5 op. Via de Haarlemmerweg bent u snel op de A9.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Lovely modern, sustainable and spacious house with a light living room with open kitchen, 3 bedrooms, 2 bathrooms, a studio with kitchen and large roof terrace and a sunny garden. Sheltered yet central, situated in a quiet street with quick access to motorways (A10, A9, A5) and good connection with public transport to Amsterdam center, the Zuidas and Schiphol. Surrounded by many green areas. At walking distance, many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day-care.

Characteristics: • Built 2007 • Surrounded by various green areas • Spacious villa of 153m2 (NEN 2580 report available) • Ground rent redeemed until April 30, 2056 • Transfer to perpetual canon requested • Sunny garden with wide view on green area • Energy label A • 12 sun panels and 3 more panels for the sun boiler • Windows and doors need painting • Project notary is notariaat Wijdemeren at Loosdrecht

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 675.000,00
Adres: Del Court van Krimpenstraat 13
1067 SG Amsterdam
Oppervlakte 153 m2
Aantal Kamers: 5