Jan Peppinkstraat 19 Amsterdam

Deze instapklare hoekwoning met grote, zonnige tuin is gelegen aan een rustige straat in de Aker. De woning heeft een lichte woonkamer met moderne open keuken op de begane grond, twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer op de eerste verdieping en op de tweede verdieping een royale derde slaapkamer met aansluitend een (werk)kamer. Bijzonder aan de woning is de diepe en zonnige tuin met achterom en de voortuin waar ruimte is voor twee auto’s. Doordat de achtertuin ruim 15 meter diep is, is het goed mogelijk om een uitbouw te realiseren.

De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 april 2039 en de overstap naar eeuwigdurende erfpachtcanon is reeds vastgelegd.

De woning bevindt zich in een gezellige, kindvriendelijke wijk op loopafstand van meerdere basisscholen, een gezondheidscentrum, een kinderopvang en winkelcentrum Dukaat waar u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht kunt bij een supermarkt en meerdere speciaalzaken. Tram 1 en tram 17 brengen u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam en met de auto rijdt u binnen enkele minuten de A4, A5 en de A9 op.

Indeling:

Begane grond: via de overdekte entree komt u in de hal. Hier vindt u een toilet en de meterkast. De hal biedt toegang tot de ruime, lichte woonkamer met open keuken. De gehele begane grond is voorzien van een pvc-vloer met vloerverwarming en de wanden en het plafond zijn strak gestuukt. De woonkamer heeft een deur naar de zonnige achtertuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pitsgasfornuis met een oven, een combi-magnetron, een koelvriescombinatie en een vaatwasser.

1e verdieping: via de trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers, beide met inbouwkasten. De moderne badkamer heeft een hoekligbad, een inloopdouche, een toilet en een breed wastafelmeubel. In de gang vindt u een berging waar de aansluiting voor de wasmachine zit. Hier is ook de cv-ketel geplaatst. Tevens is er een deur naar de trap van de tweede verdieping. Ook op deze verdieping ligt een pvc-vloer.

2de verdieping: via de vaste dichte trap komt u in de ruime derde slaapkamer. Deze is voorzien van een airco. Via een deur komt u in de vierde slaapkamer die nu als werkkamer en walk-in-closet gebruikt wordt.

Tuin: De tuin is verzorgd en sfeervol aangelegd en liefst 15 meter diep. Door de ideale ligging op het zuidoosten kunt u bijna de hele dag genieten van de zon. Achterin de tuin staat de stenen berging en naast de woning vindt u een tweede berging. De tuin is ook via een afgesloten achterom bereikbaar. De woning heeft bovendien een voortuin met ruimte voor twee auto’s

Bijzonderheden:

• Ruime, goed onderhouden eengezinswoning van 111m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) • Bouwjaar 1989 • Erfpachtcanon afgekocht tot 1 april 2039 • Overstap naar eeuwigdurende erfpachtcanon gedaan • Zonnige achtertuin van ruim 15 meter diep • Stenen berging plus een berging naast de woning (beide 4m2) • Energielabel A • Twee parkeerplaatsen op eigen terrein en gratis parkeren in de wijk • Woning recent gerenoveerd waaronder nieuwe binnendeuren

Omgeving:

De Jan Peppinkstraat ligt in de gewilde wijk de Aker. De wijk is ruim opgezet en heeft veel groen en meerdere speelplaatsen. Op loopafstand vindt u winkelcentrum Dukaat waar u alle dagelijkse en wekelijkse boodschappen kunt halen bij de vele winkels zoals een supermarkt (Jumbo), een bakker, een slager, een drogisterij, een kaaswinkel, een viswinkel, een bloemenzaak, een stomerij en een fietswinkel. Hier zit tevens een gezondheidscentrum, een apotheek en een kinderopvang. In de wijk zijn drie basisscholen gevestigd. De Aker wordt omrand door een ecologisch aangelegde fiets- en wandelstrook aan de Ringvaart waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen naar de Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos of de Tuinen van West. De wijk ligt op fietsafstand van winkelstraat Tussen Meer en winkelcentrum Osdorpplein met vele bekende winkels waaronder Albert Heijn, Dirk van de Broek, Hema, Jumbo, Blokker, Etos, WE en Douglas maar ook kleinere winkels en horecagelegenheden. In food court Westmarket vindt u een keur aan kleine eetgelegenheden met diverse internationale keukens. Op het plein vindt u tevens theater De Meervaart en de Openbare Bibliotheek. Het Osdorpplein ligt aan de Sloterplas waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en waar diverse watersporten beoefend kunnen worden. Ook zijn hier meerdere restaurants gevestigd. In de directe omgeving vindt u meerdere sportverenigingen zoals voetbalvereni­gingen, een tennisclub en een honkbalclub.

Verbindingen:

De wijk de Aker ligt zeer centraal ten opzichte van Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Er is een goede verbinding met de snelweg (A4, A5 en A9). Openbaar vervoer is op loopafstand; tram 1 en tram 17 naar Station Lelylaan en de binnenstad en buslijnen 63 en 194 voor verbinding met station Sloterdijk en Schiphol. ’s Nachts brengt bus N83 u vanuit de binnenstad weer naar huis.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Lovely family house with four bedrooms, a large sunny backyard, a front yard with place for two cars, a luxurious bathroom and a spacious living room with half open kitchen with built-in appliances. Situated in a quiet street in the De Aker area. It offers quick access to motorways (A4, A5, A9) and has good connection with public transport (trams 1, 17 and busses 63, 194) to Amsterdam city center, the Zuidas and Schiphol. At walking distance, many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day-care.

Characteristics:

• Spacious, well maintained family house of 111m2 (NEN 2580 report available) • Built 1989 • Recently renovated • Ground rent redeemed until 1 July 2039 • Switch to perpetual ground lease has been effectuated • Sunny large backyard (90 m2) • Two garden barns (each 4m2) • Energy label A • Two parking places on own ground • Free parking in the area

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 595.000,00
Adres: Jan Peppinkstraat 19
1069 PH Amsterdam
Oppervlakte 111 m2
Aantal Kamers: 5