Sloterweg 42 Badhoevedorp

English summary below

Deze 2-onder-1-kapwoning met een royale tuin, eigen oprit en een garage ligt prachtig op de hoek van de Sloterweg en de Hermina Maria Dijklaan, een van de mooiste buurten van Badhoevedorp. De recent gedeeltelijk gerenoveerde en uitgebouwde woning heeft een ruime woonkamer, een moderne keuken met kookeiland, 3 slaapkamers, een badkamer en een zolderruimte. Het is mogelijk om de garage te verbouwen/uit te breiden tot kantoor of extra woonruimte.

Op loop- en fietsafstand vindt u alles wat wonen in Badhoevedorp zo aangenaam maakt zoals meerdere supermarkten, speciaalzaken, boetieks, gezellige eetcafés, restaurants, scholen en diverse sportverenigingen. De woning is zeer centraal gelegen. Met de auto rijdt u binnen enkele minuten de A4, A5 en A9 op. Bus 195 (naar station Lelylaan en Schiphol) stopt op loopafstand.

Indeling:

Via de hal komt u in de woning en loopt u door naar de woonkamer en de keuken. De ramen in de moderne uitbouw aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval en een heerlijk uitzicht. Twee openslaande stalen deuren bieden toegang tot de royale tuin. De luxe keuken met kookeiland is voorzien van een combi-magnetron, een inductie kookplaat, een vaatwasser en een koelvriescombi­natie. De woonkamer is aan de voorkant en biedt een prachtig uitzicht op de diepe voortuin. Op de gehele begane grond ligt een eiken visgraat lamelparket. In de hal vindt u tevens een toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping: via de trap komt u op de ruime overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer met een inloopdouche, een toilet en een wastafelmeubel. Op de overloop zit de aansluiting voor de wasmachine en in de badkamer zit een vlizotrap naar de zolder waar nu de cv-ketel is geplaatst.

Tuin: de royale tuin bestaat uit een voortuin, een zijtuin en een achtertuin, genoeg ruimte dus om de gehele dag van de zon te genieten of om een schaduwplekje te vinden. Er is nu ruimte om 2 auto’s op de eigen oprit te parkeren.

Garage: naast de woning ligt een ruime garage van 23m2. Deze zou ook als kantoor of woonruimte gebruikt kunnen worden. Het is mogelijk hier een verdieping op te plaatsen en hier een kantoor of extra woonruimte van te maken.

Bijzonderheden:

• 2 onder 1 kapwoning van 106m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) • Recent gerenoveerd en uitgebouwd • Zonnige royale tuin • Parkeren op eigen terrein • Garage met mogelijkheid tot opbouw • Bouwjaar 1925 • Eigen grond

Omgeving: De woning ligt centraal in het gezellige Badhoevedorp. Het dorp heeft een dorpskern met alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, boetieks en speciaalzaken maar ook een wekelijkse markt. Daarnaast zijn er vele leuke restaurants en eetcafés, diverse sportverenigingen, een speeltuin en meerdere basisscholen. Binnen 10 minuten fietst u vanaf de woning naar recreatiegebied De Oeverlanden aan het Nieuwe Meer waar u heerlijk kunt recreëren. Het centrum van Amsterdam bevindt zich op slechts 20 minuten fietsen of een half uur met openbaar vervoer. De woning ligt zeer centraal ten opzichte van Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Er is een goede verbinding met de snelweg (Ring A10, A4, A5 en A9).

Verbindingen: Buslijnen 192 en 195 brengen u naar station Lelylaan in Amsterdam, Hoofddorp of Schiphol.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

This lovely semi-detached family house has three bedrooms, a luxurious bathroom, a spacious living room with half open kitchen with built-in appliances, a large sunny garden, a private driveway and a garage. The ground floor was recently renovated. Situated in a charming village just outside of Amsterdam, it offers quick access to motorways (A4, A5, A9, Ring A10) and good connection with public transport to Amsterdam center, the Zuidas, Hoofddorp and Schiphol. Within walking distance, in the village center, you can find all of the things that make living in Badhoevedorp so pleasant such as supermarkets, delis, specialty shops, boutiques, pubs and restaurants. Schools, sport clubs, day-care and medical health are in the direct area.

Characteristics:

• Family house of 106m2 (NEN 2580 report available) • Semi-detached • Recently renovated and enlarged • Sunny large backyard • Private garage, option to extend • Parking own ground for at least 2 cars • Built 1925 • Own ground

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 625.000,00
Adres: Sloterweg 42
1171 CS Badhoevedorp
Oppervlakte 105 m2
Aantal Kamers: 4