Noorderakerweg 92 Amsterdam

Dit unieke semi-vrijstaande herenhuis met een ruime zonnige tuin en eigen oprit ligt aan de Noorderakerweg, een rustige en landelijke weg in de Aker. De woning is gelegen op een kavel van 314m2 en heeft onder andere een royale woonkamer, een moderne halfopen keuken, 5 (slaap)kamers, een luxe badkamer, 2 balkons en een dakterras. De woning is onder architectuur gebouwd waarbij veel aandacht besteed is aan licht en ruimte. Parel van de woning is een centraal in de woning gelegen lichtkolom die aan alle woonlagen van de woning een unieke lichtinval geeft. Naast een grote, zonnige tuin rondom de woning zijn er 2 balkons op de eerste verdieping en een royaal dakterras op de tweede verdieping. U kunt dus naar hartenlust de hele dag genieten van de zon.

De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

De woning ligt aan een rustieke weg die uitkomt op de ecologisch aangelegde fiets- en wandelstrook aan de Ringvaart. U bereikt de woning via 2 openslaande tuinpoorten. Eenmaal binnen vergeet u de hectiek van de stad en geniet u van de ruimte, het groen en de rustige omgeving, het gevoel van landelijk wonen in Amsterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid voor 3 auto’s.

Indeling:

Begane grond: via de entree komt u in de hal met een toilet, de meterkast, een ruime berging en een kantoor/kamer. In de hal valt direct de bijzondere lichtkolom op die door de glazen ombouw licht geeft aan de gehele woning. De hal biedt tevens toegang tot de grote, speelse woon/eetkamer en de halfopen keuken. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op de mooi aangelegde tuin die te bereiken is via een schuifpui. De luxe keuken uit 2020 is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, een oven, een vaatwasser, een Quooker en een vrijstaande koelvriescombi­natie. De berging en het kantoor zijn ook via de tuin bereikbaar. Bijna de gehele verdieping is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming.

1e verdieping: via de mooie houten trap in de lichtkolom komt u op de overloop van de eerste verdieping. De overloop is ruim en wordt momenteel als werkruimte gebruikt. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan een zeer ruim, en de luxe badkamer. De badkamer heeft een toilet, een ligbad, een inloopdouche en een breed wastafelmeubel. De grote slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en heeft een inbouwkast. De slaapkamer geeft toegang tot een balkon die ook bereikbaar is via de tweede slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een airco. Via de derde slaapkamer komt u op het tweede balkon van deze verdieping. De gehele verdieping is voorzien van een massief beuken vloer.

2de verdieping: via dezelfde houten trap komt u op de overloop van de tweede verdieping. Boven zorgen drie glaskoepels voor lichtinval via de lichtkolom. Via de overloop komt u in de ruime vierde slaapkamer. Ook deze kamer is voorzien van een airco. In een aparte ruimte bevindt zich de cv-installatie en de aansluiting voor de wasmachine. De lichte overloop komt tevens uit op het prachtige dakterras. Hier kunt u nog lang genieten van de zon en van het uitzicht. Ook deze verdieping is voorzien van een massief beuken vloer.

Tuin: De mooi aangelegde tuin ligt bijna rondom de woning met het grootste gedeelte op het zuidwesten en is omheind met natuurlijke materialen. In de tuin staat een houten berging van ca. 7m2. Aan de zijkant en voorkant van de woning heeft u voldoende parkeerruimte voor 3 auto’s. De tuin is via een eigen oprit met een dubbele afsluitbare tuinpoort bereikbaar en wordt deels door een water afgescheiden. Er is aansluiting voor water en elektra.

Overige buitenruimtes: de woning heeft naast de tuin liefst 3 aangelegde buitenruimtes, namelijk 2 balkons op de eerste verdieping en 1 zeer royaal dakterras op de tweede verdieping.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 2000 Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht Energielabel A Ruime, goed onderhouden 2–1 kapwoning van 157m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) Buitenkozijnen recent geschilderd Unieke lichtinval in gehele woning door lichtkolom met 3 lichtkoepels Eigen oprit met dubbele tuinpoort Parkeren op eigen terrein met ruimte voor minimaal 3 auto’s Zonnige tuin (bijna rondom) met berging Royaal dakterras en 2 balkons op 1e verdieping

Omgeving:

De woning ligt in een van de mooiste wijken van de Aker. De wijk is ruim opgezet en heeft veel groen en meerdere speelplaatsen. De woning is gelegen aan de Noorderakerweg die samen met de Zuiderakerweg, bestaat sinds de 19e eeuw. Het gebied was destijds een veenweidegebied tot deze werd uitgeveend en de Middelveldsche Akerpolder ontstond. Thans heet dit gebied de Aker. De Noorderakerweg is een rustige, landelijke weg die uitkomt op de ecologisch aangelegde fiets- en wandelstrook aan de Ringvaart waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen naar de Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos of de Lutkemeerpolder. Op loopafstand ligt het winkelcentrum De Dukaat waar u alle dagelijkse en wekelijkse boodschappen kunt halen bij de vele winkels zoals een supermarkt (Jumbo), een bakker, een slager, een drogisterij, een kaaswinkel, een viswinkel, een bloemenzaak, een stomerij en een fietswinkel. Hier zijn tevens een gezondheidscentrum, een apotheek en een kinderopvang gevestigd. In de wijk vindt u drie basisscholen en in de directe omgeving zijn meerdere sportverenigingen.

De wijk ligt op fietsafstand van winkelcentrum Osdorpplein met vele bekende winkels, waaronder Albert Heijn, Dirk van de Broek, Hema, Blokker, Etos, WE en Douglas maar ook kleinere winkels en horecagelegenheden. In foodcourt Westmarket vindt u een keur aan kleine eetgelegenheden met diverse internationale keukens. Op het plein vindt u tevens theater De Meervaart en de Openbare Bibliotheek. Het Osdorpplein ligt aan de Sloterplas waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en waar diverse watersporten beoefend kunnen worden. Ook zijn hier meerdere restaurants gevestigd.

Verbindingen:

De wijk de Aker is zeer centraal gelegen. Binnen 10 minuten rijdt u de A4, A5, A9 of A10 op. Schiphol is met de auto in 15 minuten te bereiken. Tram 1 brengt u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam of in 10 minuten bij Station Lelylaan. ’s Nachts brengt bus N83 u vanuit de binnenstad weer naar huis. Kortom, een ideale locatie voor woon-werkverkeer.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Modern and spacious villa on the outskirts of Amsterdam with a large sunny garden, a living room with a new (2020) half open kitchen with built-in appliances, an office, four bedrooms, a luxury bathroom, 2 balconies, a roof terrace and a large storage. Parking space on own ground for at least 3 cars. Sheltered yet central, situated in a quiet street in the De Aker area with quick access to motorways (A10, A9, A5, A4) and good connection with public transport to Amsterdam center (tram 1), the Zuidas and Schiphol. At walking distance, many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day-care.

Characteristics:

• Perpetual ground lease canon has been bought off • Spacious, well maintained villa of 157m2 (NEN 2580 report available) • Outdoor window frames recently painted • Sunny garden • 2 balconies and a roof terrace • Private drive way and parking space for at least 3 cars • Built 2000 • Fully insulated, energy label A

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 850.000,00
Adres: Noorderakerweg 92
1069 LW Amsterdam
Oppervlakte 157 m2
Aantal Kamers: 6