Hertingenstraat 12B Amsterdam

*** English summary below ***

Dit ruime 3-kamerappartement van 69m2 heeft een zonnig overdekt balkon, een lichte woonkamer, een keuken, 2 royale slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een berging in de onderbouw. De woning is instapklaar en is gelegen op de 2de verdieping van een goed onderhouden appartementen­complex.

De ligging van het appartementen­complex is ideaal, vlakbij winkelstraat Tussen Meer die uitkomt op het Osdorpplein. Dus volop winkels, restaurants, lunchrooms en cafés om de hoek. In de directe omgeving vindt u bovendien een basisschool, een kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum. Openbaar vervoer (bus en tram) is op loopafstand en met de auto rijdt u binnen 10 minuten de A4, A9 of A10 op.

De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 juli 2053. Verkoper heeft de overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd.

Indeling:

Vanuit de hal komt u met de trap op de 2de verdieping. Via de entree komt u in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, de keuken, een ruime slaapkamer en het toilet. De woonkamer is licht door de grote ramen en biedt vrij uitzicht over de gemeenschappelijke binnentuin. Vanuit de woonkamer geven 2 openslaande deuren toegang tot het overdekte ruime balkon die ook uitkijkt op de binnentuin. Hier kunt u heerlijk genieten van de middag- en avondzon. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, een oven, een vaatwasser en een koelvriescombi­natie. Via een deur in de keuken komt u in de badkamer. In de badkamer vindt u een inloopdouche, een wastafelmeubel en de aansluiting voor de wasmachine. Er zijn 2 slaapkamers. De masterbedroom is royaal en biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een linnenkast. Via een deur in de woonkamer komt u in de tweede ruime slaapkamer. De woning is vrijwel geheel voorzien van een houten laminaatvloer.

De woning heeft in de onderbouw van het appartementen­complex een berging van 5m2.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 2000 Erfpachtcanon afgekocht tot 1 juli 2053 De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd Oppervlakte woning 69m2 (NEN2589 meetrapport aanwezig) Servicekosten €198,20 per maand Ruim overdekt balkon op het westen Berging op de begane grond Professionele en gezonde VvE Tram 1 en 17, bus 63, nachtbus N83 en winkels op loopafstand

Omgeving:

Het complex ligt op loopafstand van winkelstraat Tussen Meer en het Osdorpplein met vele kleine en grote winkels, zoals Albert Heijn, Dirk van de Broek, Jumbo, Lidl en Hema maar ook de internationale food court Westmarket en theater De Meervaart. Daarnaast vindt u op en rondom het plein diverse winkels, speciaalzaken, boetieks, lunchrooms en restaurants. Vlakbij ligt Stadspark Osdorp waar u heerlijk kunt wandelen of sporten in het openbare trainingspark. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd op en rondom het muziekpodium. Iets verder gelegen is het Sloterpark aan de Sloterplas. Hier kunt u niet alleen heerlijk wandelen maar ook fietsen, zwemmen en diverse watersporten beoefenen. In het park vindt u Strand Sloterplas, de nieuwe hotspot van Nieuw West. Ook is hier het Sloterparkbad, een van de grootste Nederlandse zwembadaccommo­daties met een binnen- en buitenzwembad. Sportpark Ookmeer ligt aan de overkant met diverse sportfaciliteiten zoals fitnessclub ClubWest, meerdere voetbalvereni­gingen, een tennisvereniging, een honkbalvereniging en een manege. Er is een goede verbinding met de snelweg (Ring A10 en A9). Openbaar vervoer is op loopafstand: tram 1 (naar station Muiderpoort) en 17 (naar Amsterdam CS), bus 63 en nachtbus N83.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Spacious apartment on the 2nd floor with two large bedrooms, a living room, a kitchen with built-in appliances, a bathroom, a sunny covered balcony and a storage in the basement. Located at stone distance of the green area Stadspark Osdorp, shopping street Tussen Meer and shopping center Osdorpplein with supermarkets, specialty shops, boutiques, lunchrooms, bars and restaurants at walking distance. Quick access to motorway (A9 and A10) and good connection with public transport to Amsterdam center and Schiphol (tram 1 and 17, bus 63 and night bus N83).

Ground lease has been redeemed until 1 July 2053. Seller requested switch to perpetual leasehold.

Characteristics:

Built in 2000 Ground lease redeemed until July 1st 2053 Perpetual leasehold has been requested Spacious apartment of 69m2 (NEN 2580 report available) Service costs €198,20 – per month Own storage in basement (5m2) Large covered balcony Professional and healthy society of owners Tram 1 and 17, bus 63 and night bus N83 and shops at walking distance

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this apartment.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 330.000,00
Adres: Hertingenstraat 12
1069 HB Amsterdam
Oppervlakte 69 m2
Aantal Kamers: 3