Rengerskerkestraat 46 Amsterdam

** English summary below **

Dit lichte 3-kamerappartement van 103m2 heeft een ruim zonnig balkon en een eigen inpandige parkeerplaats. De woning bevindt zich op de bovenste (4e) etage van een goed onderhouden appartementen­complex en heeft onder andere een royale woonkamer, een open keuken, 2 ruime slaapkamers, een moderne badkamer, een separaat toilet, een overdekt balkon en een royale berging. Er is een eigen parkeerplaats en een 2de berging in de onderbouw.

De erfpachtcanon is €2.491,– per jaar. Deze canon is fiscaal aftrekbaar.

Indeling:

Via de goed verzorgde centrale hal op de begane grond bereikt u via de lift de 4de verdieping. Door de voordeur komt u in de hal van het appartement. Deze biedt toegang tot het toilet met fonteintje en de berging met de aansluiting voor wasmachine en droger. De hal biedt daarnaast toegang tot de woonkamer met open keuken, de 2 ruime slaapkamers en de moderne badkamer. De woonkamer is ruim en licht en heeft een deur naar het ruime overdekte balkon op het zuiden. De grote ramen bieden een wijds uitzicht over de groene binnentuin. De open keuken is voorzien van een koelvriescombi­natie, een 5-pits gaskookstel, een oven en een vaatwasser. Hier vindt u ook de deur naar de ruime berging waar de cv-ketel is geplaatst. De 2 slaapkamers van 15m2 en 13m2 zijn ruim en licht en bieden beide toegang tot het balkon. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en 3 hangkasten.

Bij het appartement hoort tevens een eigen parkeerplaats, een berging van 5m2 en een fietsenstalling in de onderbouw van het complex.

Bijzonderheden:

Appartement van 103 m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) Erfpachtcanon €2.491,– per jaar Eigen overdekte parkeerplek en berging (5m2) in de onderbouw Een actieve en professionele VvE Servicekosten €218,28 per maand inclusief parkeerplaats Ruim, gedeeltelijk overdekt, balkon gelegen op het zuiden Zeer goed geïsoleerd en voorzien van dubbelglas energielabel A

Omgeving:

Het complex ligt op de hoek van winkelstraat Tussen Meer. Op loopafstand vindt u het Osdorpplein met vele kleine en grote winkels, zoals Albert Heijn, Dirk van de Broek, Jumbo en Hema maar ook de internationale food court Westmarket en theater De Meervaart. Daarnaast vindt u op en rondom het plein en op Tussen Meer diverse winkels, boetieks en restaurants. Vlakbij ligt Stadspark Osdorp waar u heerlijk kunt wandelen of sporten in het openbare trainingspark. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd op en rondom het muziekpodium. Iets verder gelegen is het Sloterpark aan de Sloterplas. Hier kunt u niet alleen heerlijk wandelen maar ook fietsen, zwemmen en diverse watersporten beoefenen. In het park vindt u onder andere Strand Sloterplas, de zomerse hotspot van Nieuw West en het Sloterparkbad, een van de grootste Nederlandse zwembadaccommo­daties met een binnen- en buitenzwembad. Sportpark Ookmeer ligt aan de overkant met diverse sportfaciliteiten zoals fitnessclub ClubWest, meerdere voetbalvereni­gingen, een tennisvereniging, een honkbalvereniging en een manege. De woning ligt ook op loopafstand van de Aker. Hier vindt u onder andere winkelcentrum Dukaat en meerdere basisscholen. Er is een goede verbinding met de snelweg (Ring A10 en A9). Openbaar vervoer is op loopafstand met tramlijn 17 (naar Amsterdam CS) en bus 61, 63 en 369 (naar station Sloterdijk en Schiphol) vanaf het Osdorpplein.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Spacious apartment of 103m2 in a residential complex with a sunny balcony and a private indoor parking place. The apartment is situated on the top floor and has a light living room with open kitchen, two large bedrooms, a modern bathroom, a separate toilet, a storage, a covered large sunny balcony, a parking place and a second storage in the general basement. The residential complex is situated near city park Osdorp, city lake the Sloterplas and shopping center Osdorpplein. At walking distance many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day-care. The residence has quick access to highways A10 and A9 and good connection with public transport to Amsterdam Central Station (tram 17) and to Sloterdijk Station, Lelylaan Station and Schiphol airport (bus 61, 63 en 369).

Characteristics:

• Spacious apartment of 103m2 on 4th floor (NEN 2580 report available) • Ground lease € 2.491, – yearly • Private parking place and storage (5m2) in the basement • Service costs €218,28 per month including parking place • Covered balcony, south side • Double glass • Energy label A • Healthy and professional association of owners • Tram 17 and shops on walking distance

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this apartment.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 435.000,00
Adres: Rengerskerkestraat 46
1069 HV Amsterdam
Oppervlakte 103 m2
Aantal Kamers: 3