Jozef Israelskade 882 Amsterdam

*** English summary below ***

Dit ruime 3-kamerappartement van 84m2 ligt aan een prachtige kade met een brede gracht en heeft een ruime woonkamer, een sfeervolle keuken, 2 slaapkamers, een moderne badkamer, een separaat toilet en een balkon. De woning is gelegen op de 2de en 3de verdieping in de populaire buurt de Pijp.

De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 juli 2053. Verkoper heeft de overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd.

Op loopafstand vindt u alles wat wonen in de binnenstad zo prettig maakt zoals diverse restaurants, lunchrooms, cafés, boetieks en speciaalzaken maar ook meerdere supermarkten. Tram 4 stopt om de hoek maar ook tram 12, metro 52 en meerdere buslijnen liggen vlakbij.

Indeling:

Entree De gezamenlijke entree van de woning bevindt zich op de begane grond.

Eerste woonlaag Via de gemeenschappelijke trap komt u op de 2de verdieping. De hal biedt toegang tot de ruime woonkamer, de keuken, een slaapkamer en een separaat toilet. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft daardoor een prachtig uitzicht over de typisch Amsterdamse gracht (het Amstelkanaal). In de woonkamer is nu een werkplek gecreëerd maar u kunt hier ook eenvoudig een extra (slaap)kamer realiseren. De sfeervolle keuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een oven, een vaatwasser, een koelkast en een vriezer. De slaapkamer op deze verdieping biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en heeft een inbouwkast. Via openslaande deuren vanuit de keuken en de slaapkamer komt u op het balkon met uitzicht over de prachtig aangelegde binnentuin, een groene oase. Bijna de gehele verdieping is voorzien van een houten vloer.

Tweede woonlaag Via de interne trap komt u op de overloop van de 3de verdieping waar de masterbedroom en de badkamer zich bevinden. De master bedroom met inbouwkast ligt aan de voorzijde van de woning en biedt een geweldig uitzicht over de gracht. Deze slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een extra kledingkast. De luxe, moderne badkamer is voorzien van een douche, een ruim ligbad, een dubbele wastafel en een toilet en is afgewerkt met elegante houtlook tegels. Deze verdieping is ook bereikbaar via het gezamenlijke trappenhuis met een deur op de bovenste etage. Via deze deur komt u in de ruimte die nu als wasruimte gebruikt wordt.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1923 Erfpachtcanon afgekocht tot en met 31 juli 2057 De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd Oppervlakte woning 84m2 (NEN2589 meetrapport aanwezig) Servicekosten € 183,58 per maand Balkon met uitzicht op gezamenlijke binnentuin Professionele VvE Trams (4 en 12), metro 52 en bussen (62, 65 en N84) op loopafstand

Omgeving: De Josef Israëlkade is een mooie, brede straat met groenstrook langs een brede gracht (het Amstelkanaal). Hier kunt u eventueel een bootje aanleggen waarmee u zo de stad in of de Amstel op vaart. De woning ligt in de populaire buurt de Pijp. Op loopafstand vindt u alles wat wonen in de binnenstad zo prettig maakt zoals diverse horecagelegenheden, boetieks en speciaalzaken maar ook meerdere supermarkten (Albert Heijn en Dirk) vindt u vlakbij. Op de fiets bent u in enkele minuten in de binnenstad.

Verbindingen:

Tram 4 (Centraal Station-station Rai) stopt om de hoek. Tram 12, Metro 52, bussen 62 en 65 en nachtbus N84 zijn bereikbaar op loopafstand.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Nice apartment on the 2nd and 3rd floor with 2 bedrooms, a living room, a kitchen with built-in appliances, a bathroom, a separate toilet and a balcony. Located at the popular De Pijp area with splendid view on the Amstel canal. At walking distance everything that makes living in Amsterdam special such as fine restaurants, lunch rooms, bars, specialty shops and city parks as well as shops for your daily groceries. Good connection with public transport to Amsterdam center, Zuidas and Schiphol (trams 4,12, Metro 52, busses 62,63 and night bus N84).

Characteristics:

Built in 1923 Ground rent redeemed until 31 July 2057 Perpetual leasehold has been requested Spacious apartment of 84m2 (NEN 2580 report available) Service costs € 183,58 monthly View over canal (Amstelkanaal) Balcony with view on common court yard Professional owners’ association Trams (4 and 12), metro 52 and busses (62, 65 and N84) at walking distance

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 595.000,00
Adres: Jozef Israelskade 88
1073 RB Amsterdam
Oppervlakte 84 m2
Aantal Kamers: 3