Escudolaan 10 Amsterdam

English summary below

Deze riante dijkvilla heeft vrij uitzicht over de Ringvaart en de ecostrook en ligt aan de rand van Amsterdam. De woning van liefst 161m2 heeft een zeer royale woonkamer met een halfopen keuken, 3 slaapkamers, een dakterras , een berging, een kantoor, een tuinkamer met een schuifpui naar de prachtige zonnige tuin en een fantastisch uitzicht over water en groen. Voor de deur heeft u 2 privé parkeerplaatsen.

Bijzonder aan de woning is de veelzijdigheid van de woning waardoor deze op veel verschillende manieren kan worden benut. Zo kunt u van de tuinkamer een royale woonkeuken maken, een extra slaapkamer met badkamer of een kantoor/praktijk aan huis.

De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 januari 2047.

De Escudolaan ligt in de Europese muntenwijk in de Aker; een kindvriendelijke en ruim opgezette wijk met veel groen en speelruimte. De woning bevindt zich op loopafstand van meerdere basisscholen, een gezondheidscentrum, openbaar vervoer, een kinderopvang en winkelcentrum Dukaat. Hier kunt u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht bij een supermarkt en meerdere speciaalzaken. De tram (lijn 1) brengt u in een half uur in het centrum van Amsterdam en met de auto rijdt u binnen enkele minuten de A4, A5, A9 en de A10 op.

Indeling:

Begane grond: via de overdekte entree komt u in de ruime hal waar een toilet en de meterkast zich bevinden. De hal biedt toegang tot de tuinkamer die nu gebruikt wordt als kantoor. De tuinkamer heeft een schuifpui naar de zonnige, brede tuin die grenst aan de ecostrook. Het is zeer goed mogelijk om hier een royale woonkeuken te realiseren met directe toegang tot de tuin of een extra slaapkamer met badkamer. Ook kunt u de ruimte gebruiken als tuinkamer of praktijk-aan-huis. Via de tuinkamer komt u in het kantoor aan de voorzijde van de woning en de berging die ook van buitenaf bereikbaar is. Hier is nu de aansluiting voor de wasmachine. De vloer in de tuinkamer is van Noors leisteen en voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping waar de woonkamer en de halfopen keuken zich bevinden. De keuken heeft een schiereiland met bar en is voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, een combi-magnetron, een Quooker, een inductiekookplaat en een Amerikaanse koelkast. Deze verdieping heeft aan de voor- en achterzijde grote raampartijen en Franse balkons waardoor er veel lichtinval is. Vanuit het zitgedeelte aan de achterzijde heeft u een prachtig uitzicht over de ecostrook en de Ringvaart. De moderne gashaard zorgt voor een warme sfeer. De gehele verdieping is voorzien van een marmeren vloer.

2de verdieping: via de trap komt u op de overloop van de tweede verdieping. Hier vindt u de masterbedroom, een badkamer en een riant dakterras op het zuidwesten. De badkamer heeft een inloopdouche, een wastafel en een toilet en is voorzien van vloerverwarming.

3de verdieping: via de vaste trap komt u op de derde verdieping. Hier bevinden 2 slaapkamers en een berging waar de cv-ketel en de mechanische ventilatie geplaatst is.

Tuin: de mooi aangelegde tuin is uniek gelegen in de luwte van de Ringvaartdijk en biedt een prachtig vrij uitzicht over de ecostrook. In deze groene oase kunt u naar hartenlust genieten van de zon en de natuur. Met een trap komt u op de steiger aan het water. In de tuin en op de steiger is sfeerverlichting aangebracht waardoor u ook in de avonduren heerlijk kunt genieten van de tuin.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1998 Erfpachtcanon afgekocht tot 1 januari 2047 Vrij uitzicht over de ecostrook en de Ringvaart Ruime, goed onderhouden woning van 161m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) Volledig geïsoleerd (energielabel A) Aan de achterzijde kunststoframen, -deuren en -schuifpui 2 privé parkeerplaatsen direct voor de deur Woning is aangesloten op glasvezel

Omgeving:

De Escudolaan ligt in de Europese muntenwijk, een van de mooiste wijken van de Aker. De wijk is ruim opgezet, heeft veel groen en meerdere speelplaatsen. Op loopafstand ligt winkelcentrum Dukaat waar u alle dagelijkse en wekelijkse boodschappen kunt halen bij de vele winkels zoals een supermarkt (Jumbo), een bakker, een slager, een drogisterij, een kaaswinkel, een viswinkel, een bloemenzaak, een fietswinkel en een stomerij. Hier zijn tevens een gezondheidscentrum, een apotheek en een kinderopvang gevestigd. In de wijk vindt u drie basisscholen. In de directe omgeving zijn meerdere sportverenigingen. De wijk ligt vlakbij Badhoevedorp met diverse scholen, sportverenigingen en winkels. Ook het pittoreske dorpje Sloten met de molen van Sloten, de Speeltuin van Sloten en Brouwerij de 7 Deugden ligt om de hoek.

Op steenworpafstand vindt u een ecologisch aangelegde fiets- en wandelstrook aan de Ringvaart waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen naar de Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos of de Lutkemeerpolder.

Op fietsafstand vindt u winkelcentrum Osdorpplein met vele bekende winkels, waaronder Albert Heijn, Blokker, Dirk van de Broek, Douglas, Etos, Hema, Jumbo en WE maar ook kleinere boetiekjes en horecagelegenheden. In food court Westmarket vindt u een keur aan kleine eetgelegenheden met diverse internationale keukens. Op het plein vindt u tevens theater De Meervaart en de Openbare Bibliotheek. Het Osdorpplein ligt aan de Sloterplas waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en waar diverse watersporten beoefend kunnen worden. Ook zijn hier meerdere restaurants gevestigd.

Verbindingen:

De wijk de Aker ligt zeer centraal ten opzichte van Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Binnen 10 minuten rijdt u de A4, A5, A9 of A10 op. Schiphol is met de auto in 15 minuten te bereiken. Tram 1 brengt u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam of in 10 minuten bij Station Lelylaan. Met bus 61 en 69 rijdt u naar station Sloterdijk of Schiphol. ’s Nachts brengt bus N83 u vanuit de binnenstad weer naar huis. Kortom, een ideale locatie voor woon-werkverkeer.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Lovely modern and spacious villa with a light living room with half-open kitchen, 3 bedrooms, 1 bathroom, an office, a storage, 2 private parking places, a large garden room and a sunny garden at waterfront. The view on the ecological nature reserve and the Ringvaart (canal) is splendid. Sheltered yet central, situated in a quiet street in the De Aker area with quick access to motorways (A10, A9, A5, A4) and good connection with public transport to Amsterdam center, the Zuidas and Schiphol. Direct access to the ecological nature reserve. At walking distance, many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day-care.

Characteristics: • Built 1998 • Splendid view on ecological nature reserve and Ringvaart (canal) • Spacious villa of 161m2 (NEN 2580 report available) with garage/storage • Ground rent redeemed until 1 January 2047 • Sunny garden at waterfront with view on natural reserve • 2 private parking places in the front • House connected to glass fiber • Fully insulated (energy label A) • Plastic windows, doors and sliding door at the back

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 650.000,00
Adres: Escudolaan 10
1060 ST Amsterdam
Oppervlakte 161 m2
Aantal Kamers: 6