Gileppehof 6 Amsterdam

English summary below

Deze goed onderhouden patiowoning van 150m2 is gelegen aan een autovrij hofje in de gezellige en kindvriendelijke wijk de Aker. De woning heeft op de begane grond een woonkeuken en een woonkamer die beide grenzen aan een patio en een berging. Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers, de badkamer en een wasruimte. Op de tweede verdieping is een dakopbouw met nog eens 2 ruime slaapkamers en een zonnig dakterras. De woning heeft 16 zonnepanelen en bijna overal zijn kunststofkozijnen geplaatst.

De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

De woning bevindt zich in een gezellige, kindvriendelijke wijk op loopafstand van meerdere basisscholen, een gezondheidscentrum, een kinderopvang en winkelcentrum Dukaat waar u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht kunt bij een supermarkt en meerdere speciaalzaken. Tram 1 brengt u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam en met de auto rijdt u binnen enkele minuten de A4, A5 en de A9 op. Parkeren is gratis.

Indeling:

Begane grond: via de overdekte entree komt u in de royale hal die uitkomt in het woongedeelte. Aan de voorkant bevindt zich de woonkeuken met voldoende ruimte voor een grote eettafel. De keuken is voorzien van een combi-magnetron, een inductie kookplaat, een vaatwasser en een koelvriescombi­natie. Via een gang met een ramenpartij naar de binnenpatio komt u in de ruime, lichte woonkamer. De patio bevindt zich tussen de woonkamer en de woonkeuken en is zowel via een schuifpui in de woonkamer als via een schuifpui in de woonkeuken te bereiken. De patio zorgt voor veel lichtinval in beide vertrekken. Aan het begin van de entreehal bevindt zich een ruime verwarmde berging. Deze is ook vanaf het hofje bereikbaar. De hal biedt tevens toegang tot een toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Hieronder vindt u een trapkast. De gehele verdieping is voorzien van een massief grenen vloer.

1e verdieping: via de trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers, de badkamer en een wasruimte. De badkamer heeft een hoekligbad, een douche en een wastafelmeubel. In de wasruimte zit ook de mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine en de droger. De cv-ketel is geplaatst in een separate berging.

2de verdieping: via de vaste trap komt u in de opbouw op de 2de verdieping. Hier bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan een met inbouwkast. Deze kamer heeft ook een schuifpui naar het zonnige dakterras op het zuidwesten.

Bijzonderheden:

Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht Ruime woning van 150m2 (NEN2580 rapport aanwezig) Bouwjaar 1998 Patio van ca. 16m2 en een dakterras Gratis parkeren in de straat 16 zonnepanelen Bijna overal kunststof kozijnen Energielabel A Gratis parkeren

Omgeving:

De Gileppehof ligt in de gewilde wijk de Aker. De wijk is ruim opgezet en heeft veel groen en meerdere speelplaatsen. Op loopafstand vindt u winkelcentrum Dukaat waar u alle dagelijkse en wekelijkse boodschappen kunt halen bij de vele winkels zoals een supermarkt (Jumbo), een bakker, een slager, een drogisterij, een kaaswinkel, een viswinkel, een bloemenzaak, een stomerij en een fietswinkel. Hier zit tevens een gezondheidscentrum, een apotheek en een kinderopvang. In de wijk zijn drie basisscholen gevestigd. De Aker wordt omrand door een ecologisch aangelegde fiets- en wandelstrook aan de Ringvaart waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen naar de Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos of de Lutkemeerpolder. De wijk ligt op fietsafstand van winkelstraat Tussen Meer en winkelcentrum Osdorpplein met vele bekende winkels waaronder Albert Heijn, Dirk van de Broek, Hema, Jumbo, Blokker, Etos, WE en Douglas maar ook kleinere winkels en horecagelegenheden. In food court Westmarket vindt u een keur aan kleine eetgelegenheden met diverse internationale keukens. Op het plein vindt u tevens theater De Meervaart en de Openbare Bibliotheek. Het Osdorpplein ligt aan de Sloterplas waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en waar diverse watersporten beoefend kunnen worden. Ook zijn hier meerdere restaurants gevestigd. In de directe omgeving vindt u meerdere sportverenigingen zoals voetbalvereni­gingen, een tennisclub en een honkbalclub.

Verbindingen:

De wijk de Aker ligt zeer centraal ten opzichte van Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Er is een goede verbinding met de snelweg (A4, A5 en A9). Openbaar vervoer is op loopafstand; tram 1 naar Station Lelylaan en de binnenstad en buslijnen 63 en 194 voor verbinding met station Sloterdijk en Schiphol. ’s Nachts brengt bus N83 u vanuit de binnenstad weer naar huis.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Lovely family house with four bedrooms, a bathroom, a spacious living room and a living kitchen connected to an inner patio and a roof terrace. Situated in a small car-free courtyard in the De Aker area. It offers quick access to motorways (A4, A5, A9) and has good connection with public transport (tram 1) to Amsterdam center, the Zuidas and Schiphol. At walking distance, many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day-care.

Characteristics:

• Switch to perpetual ground lease has been done • Spacious family house of 150m2 (NEN 2580 report available) • Built 1989 • Inner patio (16m2) and sunny roof terrace • 16 solar panels • Nearly all window frames synthetic • Energy label A • Free parking in the area

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 595.000,00
Adres: Gileppehof 6
1060 PT Amsterdam
Oppervlakte 150 m2
Aantal Kamers: 5