Noorderakerweg 34 Amsterdam

** English summary below **

Deze heerlijke hoekwoning met een prachtige royale tuin en een privé parkeerplaats is gelegen aan een rustige, landelijke weg in de Aker. De woning van 109m2 heeft onder andere een royale woonkamer met een veranda, een moderne open keuken, 3 (slaap)kamers, een badkamer en 2 bergingen in de tuin. Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen want rondom de woning ligt de prachtig aangelegde, zonnige tuin waar u alle dagen van het jaar naar hartenlust kunt genieten. De privé parkeerplaats bevindt zich direct aan de achterzijde van de woning.

Het is mogelijk om op de 2de verdieping een dakkapel te plaatsen. Ook kan de eerste verdieping in de oorspronkelijke indeling met 3 slaapkamers teruggebracht worden.

De erfpacht is afgekocht tot 1 december 2049. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht met jaarlijkse canon is geregeld.

Op loopafstand vindt u meerdere basisscholen, een gezondheidscentrum, een kinderopvang en winkelcentrum Dukaat waar u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht kunt bij een supermarkt en meerdere speciaalzaken. Tram 1 of tram 17 brengt u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam en met de auto rijdt u binnen enkele minuten de A4, A5, A9 en A10 op.

Indeling:

Begane grond: via de voortuin met entree komt u in de ruime ontvangsthal. Hier vindt u een modern toilet en de meterkast. De hal leidt naar de woonkamer met halfopen keuken. De royale, lichte woonkamer heeft een gashaard en kijkt uit over de prachtig aangelegde achter- en zijtuin die u via twee openslaande deuren aan zowel de achterkant als de zijkant bereikt. Aan de voorzijde van de woonkamer vindt u de halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, een oven, een combimagnetron, een koelvriescombinatie en een vaatwasser. Door de ramen in de keuken kijkt u uit op de voortuin en de zijtuin. De gehele woonkamer, inclusief de hal, is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Er is tevens een kast onder de trap.

1e verdieping: via de trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 royale slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer. De badkamer heeft een toilet, een inloopdouche, een handdoekradiator en een wastafel. Op de gehele verdieping ligt een laminaatvloer.

2de verdieping: via een vaste trap komt u in de ruime 3de (slaap)kamer die voorzien is van 3 Velux dakramen. Deze verdieping heeft veel bergruimte onder de kap en biedt meerdere mogelijkheden zoals het creëren van een extra (slaap)kamer door het plaatsen van een dakkapel. Er is een aparte wasruimte waar nu de wasmachine, droger en cv-ketel zijn geplaatst.

Tuin: De prachtig aangelegde en uitstekend onderhouden tuin ligt rondom de woning. De tuin biedt veel privacy en het grootste gedeelte ligt op het zuiden. Via 2 openslaande deuren aan de zijkant van de woning komt u op de veranda en de 2 openslaande deuren aan de achterkant geven toegang tot de achtertuin. Er zijn diverse terrassen zodat u de gehele dag van de zon of juist in de schaduw kunt genieten. In de tuin staat een stenen berging en een houten schuur. Via een deur in de achtertuin komt u op het parkeerterrein waar u een eigen parkeerplaats heeft direct naast de deur.

Bijzonderheden:

Ruime, goed onderhouden woning van 109m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) Erfpachtcanon afgekocht tot 1 december 2049 en daarna de canon eeuwigdurend vastgezet (geïndexeerd) Eigen privé parkeerplaats direct naast de deur aan de achterzijde Mogelijkheid voor een extra (slaap)kamer Zonnige voor-, zij- en achtertuin Goed geïsoleerd

Omgeving:

De woning ligt aan een rustige weg in de Aker. Deze wijk is ruim opgezet en heeft veel groen en meerdere speelplaatsen. Vlakbij ligt winkelcentrum Dukaat waar u alle dagelijkse en wekelijkse boodschappen kunt halen bij de vele winkels zoals een supermarkt (Jumbo), een bakker, een slager, een drogisterij, een kaaswinkel, een viswinkel en een bloemenzaak. Ook vindt u hier een stomerij, een fietsenwinkel, een gezondheidscentrum, een apotheek en een kinderopvang. Winkelcentrum Dijkgraafplein en winkelstraat Tussenmeer liggen om de hoek. In de wijk zijn meerdere basisscholen gevestigd. In de directe omgeving vindt u diverse sportverenigingen.

Het gebied wat nu de Aker heet was destijds een veenweidegebied tot deze eind 19e eeuw werd uitgeveend en de Middelveldsche Akerpolder ontstond. De Noorderakerweg bestaat, samen met de Zuiderakerweg, sindsdien. De Aker wordt omrand door een ecologisch aangelegde fiets- en wandelstrook aan de Ringvaart waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen naar de Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos of de Lutkemeerpolder.

De wijk ligt op fietsafstand van winkelcentrum Osdorpplein met vele bekende winkels, waaronder Albert Heijn, Dirk van de Broek, Hema, Blokker, Etos, WE en Douglas maar ook kleinere winkels en horecagelegenheden. In food court Westmarket vindt u een keur aan kleine eetgelegenheden met diverse internationale keukens. Op het plein vindt u tevens theater De Meervaart en de Openbare Bibliotheek. Het Osdorpplein ligt aan de Sloterplas waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en waar diverse watersporten beoefend kunnen worden. Ook zijn hier meerdere restaurants gevestigd.

Verbindingen:

De wijk de Aker ligt zeer centraal ten opzichte van Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Er is een goede verbinding met de snelweg (Ring A10, A4, A5 en A9). Openbaar vervoer is op loopafstand; tram 1 en 17 naar Station Lelylaan, de binnenstad en Amsterdam CS en buslijnen 61, 63 en 69 voor verbinding met station Sloterdijk en Schiphol. ’s Nachts brengt bus N83 u vanuit de binnenstad weer naar huis.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Lovely modern and spacious family corner house with a large sunny and private garden. It has a light living room, an open kitchen with built-in appliances, 3 bedrooms, a bathroom, two storages in the garden and a beautiful, private sunny garden all around. The garden (front, side and back yard) is well maintained and has several sittings under which one covered terrace. Great opportunity for garden enthusiasts. Sheltered yet central, situated in a quiet street in the De Aker area with quick access to motorways (A10, A9, A5, A4) and good connection with public transport to Amsterdam center, the Zuidas and Schiphol. At walking distance, many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day-care.

Characteristics:

• Spacious, well maintained house of 109m2 (NEN 2580 report available) • Ground rent redeemed until 1 December 2049, after that date switch to perpetual ground lease has been done • Private parking space right next to the back door • Sunny garden all around with several sittings and covered terrace • Option to extra (bed)room • Well insulated

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 625.000,00
Adres: Noorderakerweg 34
1069 LW Amsterdam
Oppervlakte 109 m2
Aantal Kamers: 4