De Biezenhof 17 Amsterdam

** English summary below **

Deze heerlijke familiewoning met zonnige tuin is gelegen aan een rustig hofje in de Aker. De woning van 130 m2 is instapklaar en heeft onder andere een royale woonkamer met een uitbouw, een moderne open keuken, 4 (slaap)kamers, een badkamer en veel bergruimte. Kinderen kunnen hun hart ophalen want voor de woning ligt een parkje met speeltuin en op steenworpafstand is een voetbalveld en een openbare tennisbaan. De woning is in 2018 en 2020 bijna geheel verbouwd waarbij onder andere een uitbouw en 2 dakkapellen op de bovenste etage zijn gerealiseerd, beide met HR++ glas. Verder zijn de trappen gerenoveerd en nieuwe vloeren gelegd. Ook zijn er recent 13 zonnepanelen geplaatst. Het energielabel dateert uit 2012 en zal door alle recente duurzame aanpassingen aan de woning op dit moment veel beter zijn.

De erfpacht is afgekocht tot 15 oktober 2055. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de spijtoptanten­regeling is aangevraagd.

Indeling:

Begane grond: via de entree komt u in de ontvangsthal. Hier vindt u een modern toilet, de meterkast en een deur naar de berging. Deze is ook te bereiken via de voorkant van de woning. De hal leidt naar de woonkamer met halfopen keuken. De royale, lichte woonkamer kijkt uit over de zonnige, verzorgde achtertuin die u via twee openslaande deuren bereikt. Aan de voorzijde van de woonkamer vindt u de moderne keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pitsgastoestel, een oven, een koelvriescombinatie en een vaatwasser. Door het raam in de keuken kijkt u uit op de het parkje met de speeltuin. De gehele woonkamer is voorzien van een houten vloer met vloerverwarming. Er is een opbergkast onder de trap.

1e verdieping: via de trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 royale slaapkamers, de badkamer en een separate waskamer. De badkamer heeft een toilet, een inloopdouche, een ligbad en een wastafel. Op bijna de gehele verdieping ligt een laminaatvloer.

2de verdieping: via een vaste trap komt u op de overloop van de tweede verdieping. Door de recent geplaatste dakkapellen zijn hier nu 2 volwaardige (slaap)kamers gecreëerd met veel bergruimte. Er is een aparte ruimte waar de cv-ketel is geplaatst. Ook hier ligt een laminaatvloer.

Tuin: De zonnige tuin biedt veel privacy en het grootste gedeelte van de dag heeft u hier zon. Twee openslaande deuren aan de achterkant geven toegang tot de achtertuin, maar deze is ook via achterom bereikbaar. De woning heeft een zonnescherm en screens voor de ramen aan de achterkant van de woning en op de gehele bovenste etage.

Bijzonderheden:

• Ruime, goed onderhouden woning van 130m2 (NEN 2580 rapport aanwezig) • Erfpachtcanon afgekocht tot 15 oktober 2055 • De overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de spijtoptanten­regeling is aangevraagd • Zonnige achtertuin • Goed geïsoleerd • 13 zonnepanelen

Omgeving:

De woning ligt aan een hofje in De Punt, een rustig wijkje in de Aker. Op loopafstand vindt u verschillende soorten basisscholen, een gezondheidscentrum, een kinderopvang en winkelcentrum Dijkgraafplein waar u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht kunt bij een supermarkt en enkele speciaalzaken. Ook winkelcentrum Dukaat, winkelstraat Tussenmeer en winkelcentrum Osdorp liggen om de hoek. In het onlangs vernieuwde winkelcentrum Osdorpplein vindt u een keur aan bekende winkels, waaronder Albert Heijn, Dirk van de Broek, Hema, Blokker, Etos, WE en Douglas maar ook vele boetieks, speciaalzaken en horecagelegenheden. Tevens vindt u op loopafstand van de woning winkelcentrum Akerpoort met onder andere diverse outlet-winkels, een grote dierenspeciaalzaak en een Action. Op steenworpafstand vindt u een voetbalveldje en een openbare tennisbaan en in enkele minuten fietst u naar sportpark Ookmeer waar u een groot aanbod aan sportclubs vindt waaronder meerdere voetbalclubs, een tennisvereniging, een paardenmanege, een fitnessclub en een honkbalclub.

Verbindingen:

De woning ligt zeer centraal ten opzichte van Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Er is een goede verbinding met de snelweg (Ring A10, A4, A5 en A9). Openbaar vervoer is op loopafstand; tram 1 en 17 en bus 63 naar Station Lelylaan en het centrum van Amsterdam. ’s Nachts brengt bus N83 u vanuit de binnenstad weer naar huis.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Lovely modern and spacious family house with a large sunny garden. Ready to move in! It has a light living room, a half open kitchen with built-in appliances, 4 bedrooms, a bathroom, a laundry room, a storage and a beautiful sunny garden. The garden is well maintained and sunny almost all day. Sheltered yet central, situated in a quiet street in the De Aker area with quick access to motorways (A10, A9, A5, A4) and good connection with public transport to Amsterdam center, the Zuidas and Schiphol. At walking distance, many shops offer you your daily groceries. Schools and sport clubs are in the direct area as well as day-care.

Characteristics:

• Spacious, well maintained house of 130m2 (NEN 2580 report available) • Ground rent redeemed until 15 October 2055 • Request to switch to perpetual ground lease has been done • Sunny garden • Well insulated • 13 solar panels

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this house.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 595.000,00
Adres: De Biezenhof 17
1069 TW Amsterdam
Oppervlakte 130 m2
Aantal Kamers: 5