Staringstraat 9E Amsterdam

*** English summary below ***

Dit ruime 3-kamerappartement van 77m2 kijkt uit over de mooie Jacob van Lennepkade. De woning heeft een ruime woonkamer, een open keuken, 2 ruime slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet, een berging in de onderbouw en een balkon met prachtig uitzicht over de gracht. Uniek is de gemeenschappelijke terrastuin waar je heerlijk met vrienden een wijntje kunt drinken en de barbecue aansteken. De woning is gelegen op eigen grond in de populaire Helmersbuurt op loopafstand van het Vondelpark.

De VvE is gezond. Recent is het dak vernieuwd en zijn de ramen vervangen door Hr++ glas.

Op loopafstand vindt u alles wat wonen in de binnenstad zo prettig maakt zoals diverse restaurants, lunchrooms, cafés, boetieks en speciaalzaken maar ook meerdere supermarkten.

Indeling:

De gezamenlijke entree van de woning bevindt zich op de begane grond.

Via de gemeenschappelijke hal neemt u de lift of de trap naar de 4de verdieping. Via de galerij komt u bij de voordeur van de woning. De hal biedt toegang tot de ruime woonkamer met open keuken, de 2 ruime slaapkamers, de badkamer en het separaat toilet. De woonkamer met half overdekt balkon ligt aan de Jacob van Lennepkade en heeft daardoor een prachtig uitzicht over de typisch Amsterdamse gracht (het Jacob van Lennepkanaal). De open keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, een oven, een vaatwasser en een vrijstaande koelvriescombi­natie. De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de galerij kijkt u uit op de prachtig aangelegde terrastuin met barbecue en, in de zomer, ligbedden.

In de onderbouw heeft u de beschikking over een privé berging en er is een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1990 Gelegen op eigen grond Energielabel A Oppervlakte woning 77m2 (NEN2589 meetrapport aanwezig) Privé berging in de onderbouw Servicekosten € 149,02 per maand Balkon met prachtig uitzicht op de gracht Gemeenschappelijk binnenterrastuin en overdekte fietsenstalling Lift aanwezig Gezonde en actieve VvE

Omgeving:

De woning ligt op een unieke locatie in Amsterdam Oud West op loopafstand van het Vondelpark. In de directe omgeving vindt u alles wat het wonen in Amsterdam zo bijzonder maakt; het Museumkwartier, restaurants, terrasjes, boetieks en speciaalzaken. Maar ook voor al uw dagelijkse benodigdheden kunt u in de directe omgeving terecht. Trams stoppen om de hoek en met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de Ring A10.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met makelaarFRANK om deze woning te bezichtigen.

English summary:

Located in the popular Amsterdam area Helmersbuurt, this comfortable fourth floor apartment comprises two large bedrooms, a bathroom and an open plan living room with kitchen, leading to a charming outdoor balcony with splendid view over a channel, the Jacob van Lennepkanaal. Situated in Amsterdam Oud West with easy access to motorway A10 and excellent public transport links to Amsterdam center, the Zuidas and Schiphol. The bustling area offers you all conveniences of the city such as restaurants, bars, shops and boutiques. Yet with only a few steps you enter the tranquility of the Vondelpark. The Museum Quarter is also within easy reach.

Characteristics:

Built in 1990 Located on own ground Energy label A Spacious apartment of 77m2 (NEN2589 report available) Private storage in the basement Service costs € 149,02 monthly Balcony with splendid view over channel Communal courtyard garden and covered bicycle storage With elevator Healthy and professional owners’ association

Interested? Please contact makelaarFRANK to view this apartment.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Kenmerken

Prijs € 650.000,00
Adres: Staringstraat 9
1054 VM Amsterdam
Oppervlakte 77 m2
Aantal Kamers: 3