Vastgoedpro - Kwaliteitskeurmerk in vastgoed

VastgoedPRO is het kwaliteitskeurmerk van ruim 800 aangesloten makelaars en taxateurs in Nederland, die opkomt voor de belangen van u als consument. makelaarFRANK heeft, door zich aan te sluiten bij het keurmerk VastgoedPRO, verklaard om uw belang centraal te stellen en heeft één missie: uw belangen optimaal dienen bij het verkopen, aankopen, huren of verhuren van een woning. U kunt dan ook ten alle tijde een beroep doen op de garanties en kwaliteitseisen van uw VastgoedPRO makelaar.

Uw VastgoedPRO garanties

Het inschakelen van een VastgoedPRO makelaar betekent voor u zekerheid van deskundigheid, professionaliteit en vakbekwaamheid. De VastgoedPRO makelaar is tevens aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken.

Landelijk VastgoedPRO netwerk

Meer dan 800 makelaars en taxateurs zijn aangesloten bij VastgoedPRO. Dat betekent een landelijk dekkend netwerk in Nederland van professionals in vastgoed en een heel groot voordeel: u staat als consument centraal. Uw woning, uw wens wordt uitgewisseld met ruim 800 collega's door heel Nederland. Via Funda en andere netwerken die voor u beschikbaar zijn. Er is namelijk maar één belang voor de VastgoedPRO makelaar: uw belang!

Voor meer informatie, zie
www.vastgoedpro.nl